Heeft hij een huisdier? Mannen met deze dieren gaan eerder vreemd


Heeft jouw vriend een hond of een kat?

In een relatie zitten om er vervolgens achter te komen dat je partner je bedriegt. Dat is iets wat je liever bespaart blijft. Je kunt van tevoren alleen niet voorspellen of dat je gaat overkomen of niet. Of wel? Niet helemaal, maar onderzoekers zijn er nu wel achter dat het hebben van bepaalde huisdieren wel iets kan zeggen over het trouwe karakter van de man.

Onderzoek vond een connectie tussen overspel en huisdieren.

Vreemdgaan
Datingwebsite IllicitEncounters deed onlangs onderzoek naar een verband tussen overspel en huisdieren. De datingsite was benieuwd of mensen met een bepaald huisdier eerder een scheve schaats zullen rijden dan mensen met andere huisdieren. De hond of kat van de persoon in kwestie duwt zijn baasje natuurlijk niet in de richting van het verkeerde pad, maar bepaalde huisdieren zeggen wel wat over iemands karakter.

Katten
Je hoort weleens dat er een groot verschil is tussen honden- en kattenmensen en dit onderzoek kan dat beamen. De onderzoekers namen de zes meest voorkomende huisdieren onder de loep. Wat bleek? De kans dat een man met een kat als huisdier vreemdging was het grootst en de kans dat een man met een hond als huisdier vreemdging was het kleinst! Best een verschil!

Top 7
Op basis van het onderzoek stelde IllicitEncounters een top 10 samen. Voor het onderzoekje werden 700 leden van de site die vreemdgingen ondervraagd. Wat bleek? 25 procent van hen had een kat. Bekijk hieronder de volledige top 7. 

  1. Kat (25 procent)
  2. Vis (16 procent)
  3. Overige/geen huisdier (14 procent)
  4. Hamster (13 procent)
  5. Konijn (11 procent)
  6. Reptiel (11 procent)
  7. Hond (10 procent)

Lees ook: Weleens over je ex gedroomd? Dít betekent het!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: The Sun | Beeld: Pixabay