‘Ik ben verliefd op de beste vriend van mijn man’

verliefd

‘Als ik het vertel, maakt dat ongetwijfeld mijn huwelijk kapot’

Fleur* is al sinds haar zeventiende samen met haar man Maurits. Hoewel ze veel van Maurits houdt, heeft ze ook gevoelens gekregen voor zijn beste vriend Bart. Fleur wil haar huwelijk niet kapot maken, maar weet niet wat ze met deze gevoelens moet doen. Op Reddit deelt ze haar verhaal.

Huwelijk

Maurits en ik zijn al meer dan tien jaar samen en ik houd ontzettend veel van hem. Hij heeft me altijd goed en liefdevol behandelt en samen hebben we twee prachtige kinderen samen”, begint Fleur haar verhaal. “Ik snap echt niet hoe het kan, eigenlijk is Maurits perfect, maar ik ben verliefd op iemand anders geworden. En niet ‘zomaar ‘ iemand, maar op zijn beste vriend Bart. Ik voel me zo ontzettend schuldig.”

Verliefd

Maar Fleur kan haar gevoelens niet uitschakelen. “Ik merk dat ik me heel erg aangetrokken voel tot Bart en ik verheug me op elke keer als ik hem zie. Het is de beste vriend van Maurits en we zien hem vaak. Het is dus moeilijk om hem te negeren en om niet met hem om te gaan. De gevoelens zijn sterk en kan ik niet negeren, maar ik ben bang dat ik mijn huwelijk kapot maak als ik aan Maurits vertel dat ik verliefd ben op Bart.”

Advies?

“Ik weet niet of Bart mij ook ziet zitten, dat is niet iets wat je zomaar vraagt natuurlijk. Stel dat hij mij niet leuk vindt, dan riskeer ik alles voor niets en ben ik Maurits kwijt. Zullen deze gevoelens overgaan als ik er niks mee doe? Of moet ik het toch vertellen? Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil Maurits en de kinderen ook niet kwetsen.” Wat voor advies zou jij Fleur geven?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam ThrowRANoCrush.

 

Lees ook: ‘Ik heb mijn schoonouders weggestuurd tijdens een etentje’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unspalsh, Anthony Tran