Man biecht op: ‘Ik ben verloofd, maar ben verliefd op mijn collega’

verliefd collega

De man is al tien jaar samen met zijn verloofde, maar heeft intense gevoelens voor een ander

Tom* zit in een enorm dilemma. Hij is al ruim tien jaar samen met zijn verloofde. Onlangs hebben ze samen een huis gekocht, waar ze een gezinnetje willen stichten. Toch is het allemaal niet zo rooskleurig als het klinkt. Tom heeft namelijk gevoelens voor zijn collega Ellen. “Alles met haar is zo spannend.” 

Dilemma

Tom weet niet wat hij moet doen, schrijft hij op het forum Reddit. Aan de ene kant heeft hij een geweldige relatie met zijn verloofde. “We hebben bijna nooit ruzie en ook onder de lakens is het altijd vuurwerk”, vertelt hij. Aan de andere kant is daar Ellen, zijn collega. “Ik denk elke dag aan haar.”

Flirten en appen

Hoewel Ellen en Tom al enkele jaren samenwerken, merkte hij nog niet zo lang geleden dat hij gevoelens voor haar kreeg. “Het was net uit met haar vriend en sindsdien zijn we de hele tijd met elkaar aan het flirten”, vertelt de 29-jarige man. “Het begon met kleine dingetjes, zoals complimentjes en kleine aanrakingen. Maar nu appen we elkaar ook dagelijks. Ik zou niet willen dat mijn verloofde deze berichtjes las.”

Eén nacht met haar

“Ik weet niet hoe serieus Ellen is met deze berichtjes, want ze schrijft er wel vaak een smiley of een lol achter. Maar als ze mij ook wel ziet zitten, dan zou ik honderd procent vreemdgaan”, biecht Tom op. Zelf weet hij wel dat het beter is om te stoppen met appen. “Ze is gewoon zo fucking sexy. Ik zou alles geven om één nacht met haar door te kunnen brengen. Maar ik heb het gevoel dat als dat echt zou gebeuren, ik alleen én werkloos achter zal blijven”, aldus Tom. Dus richt hij zich radeloos tot het forum. “Heeft er iemand advies voor mij?”

*Tom en Ellen zijn niet de echte namen van de man en vrouw. De man deed zijn verhaal op het forum onder de naam RelationshipWoes1.

Lees ook: Vrouw biecht op: ‘Ik heb spijt dat ik ben getrouwd’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Sarah Cervantes