‘Moet ik me scheren omdat mijn vriend dat graag wil?’

scheren

De vrouw vraagt om advies

De ene vrouw scheert zich elke dag van top tot teen, terwijl een ander eens in de week met een scheermesje in de weer gaat. Weer een ander laat haar haar het liefst staan. Hoe vaak je je scheert, waar je je scheert en of je je überhaupt scheert: het is allemaal oké. Maar wat doe je als je zelf niet van scheren houdt, terwijl je vriend dat wel graag zou willen? Voor dat dilemma staat Gaby*.

Scheren

Gaby en haar vriend James zijn inmiddels een maand samen en zijn al enkele keren intiem geweest, vertelt de vrouw op het forum Reddit. James heeft echter een puntje van verbetering als het op hun bedactiviteit aankomt, hij wil graag dat Gaby haar schaamstreek scheert.

Oncomfortabel

Voor Gaby was dit behoorlijk ongemakkelijk om te horen, zo vertelt ze. “Ik scheer me nauwelijks down under, omdat het heel oncomfortabel is voor mij. En haar is natuurlijk”, gaat ze verder. “Daarom heb ik een man nog nooit gevraagd om zich te scheren. Ik vind haar niet vervelend. Blijkbaar denkt hij daar anders over.”

Dilemma

De vrouw staat nu voor een dilemma. “Moet ik me scheren omdat mijn vriend dat graag wil?”, vraagt ze zich af op het forum. Wat zou jij Gaby willen aanraden? Moet ze rekening houden met de voorkeuren van haar vriend of moet ze doen waar ze zich zelf het meest comfortabel bij voelt?

*Gaby en James zijn niet de echte namen van de personen. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam PresentationPlus.

Lees ook: Dit is waarom je donkere oksels kunt krijgen na het scheren

Bron: Reddit | Beeld: Pexels