Oei dit was vast niet gepland! Alweer een ongemakkelijk moment in ‘All You Need is Love’ gisteravond…

All You Need is Love

Deze knullige Amerikaan snapte niet helemaal wat nou het teken was

Een vermakelijk programma is het zeker: All You Need is Love. Elke zondagavond is er weer een gezellige aflevering te zien op RTL waar verliefde mensen elkaar eindelijk weer in de armen kunnen sluiten. Het leek zelfs alsof presentator Robert ten Brink gisteravond een record wou vestigen om zoveel mogelijk verliefde stelletjes met elkaar te herenigen. Toch pakte dit niet voor elk stel even goed uit…

Blijkbaar kon de Amerikaanse Jeremy niet veel langer meer wachten om eindelijk zijn geliefde weer te kunnen zien.

Amerika
Toen de Nederlandse Ciska een jaar in de VS woonde is ze de liefde van haar leven tegen gekomen: de Amerikaanse Jeremy. Na 12 romantische maanden moet Ciska helaas afscheid nemen van Jeremy, omdat ze weer terugging naar Nederland. Omdat ze elkaar nu al een tijd niet meer gezien hebben, besloot de beste vriendin van Ciska de twee aan te melden voor All You Need is Love. Ciska wordt door Robert goed in spanning gelaten wanneer hij langzaam een foto van haar en Jeremy uitprint en deze aan haar overhandigd.

Groot cadeau
Ondertussen staat naast Ciska een grote cadeaudoos opgesteld. Je voelt de bui vast al hangen: want veel te vroeg springt ineens Jeremy uit de doos! Robert probeert de boel nog te redden en duwt snel de luikjes van de doos weer dicht. Even later bedenkt hij zich en zegt hij: “Nou kom er nu ook maar uit dan!”. Ach, ook al liep de verassing niet helemaal zoals gepland, in ieder geval hebben Jeremy en Ciska een leuke kerst samen dit jaar!

Lees ook: deze verwijderde scène uit de film Titanic is echt hartverscheurend

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Linda Nieuws | Beeld: YouTube