Pasgetrouwd stel ontdekt dat ze vroeger vakantieliefdes waren

jeugdliefdes
Wat een romantisch verhaal

Zoals veel mensen elkaar op school ontmoetten, ontmoetten ook de pasgetrouwde Heidi en Ed Savitt elkaar toen ze aan de universiteit studeerden. Ze hadden alleen geen idee dat ze elkaar al eens eerder hadden ontmoet.

Je zou denken dat hun liefde voorbestemd was.

Ontmoeting
Ed en Heidi ontmoetten elkaar in 2001 toen ze allebei aan de Universiteit van Newcastle studeerden. Ed studeerde Psychology and Business en Heidi volgde een studie Economics and Management. Op een dag vroeg Ed aan Heidi hoe hij de droger moest gebruiken en dat was het begin van het liefdesverhaal van de twee.

Jeugdliefde
Twee jaar later vertelde Heidi’s moeder Kay Parker tijdens een etentje dat Heidi al eens eerder een vriendje had die ook Ed heette. Ze had een vakantievriendje toen ze zes jaar oud was. Twee weken later spitte Kay door de familiefoto’s en hier kwam ze een foto van haar dochter tegen én haar vakantievriendje Ed. Wat bleek? Het was dezelfde Ed met wie haar dochter pas was getrouwd.

Voorbestemd 
Aan DailyMail vertelt Heidi dat ze gelooft dat het voorbestemd was. “Ik geloofde eerst niet in het lot, maar ik kan hier niets tegen inbrengen. Blijkbaar horen we echt bij elkaar.” Heidi vindt het verrassend dat ze eerder nooit doorhad dat ze elkaar al eens hadden ontmoet.

Lees ook: Deze celebs vonden hun ware liefde op de filmset

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: DailyMai, Kay Parker, Ed en Heidi Savitt