De meest voorkomende relatieproblemen volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld relatieproblemen

Inzicht in deze gevoelige punten kan problemen in jullie relatie voorkomen

Het leven gaat niet over rozen, en de liefde al helemaal niet. Iedere relatie kent zo zijn onvermijdelijke ups en downs. Door te weten wat jouw gevoelige of kwetsbare punten zijn, kun je relatieproblemen makkelijker verhelpen of zelfs voorkomen. De sterren geven je hierbij een steuntje in de rug, want je sterrenbeeld schijnt veel te vertellen over de uitdagingen waar je tegenaan loopt in de liefde. Klopt het ook bij jou?

Ram (21 maart – 20 april)

De Ram is een van de meest romantische sterrenbeelden en hecht veel waarde aan stabiele relaties. Daarnaast zijn Rammen echter ook spontane types die soms iets doen of er iets uit flappen zonder daar goed over na te denken. In een relatie kan de Ram daarmee zijn of haar partner behoorlijk kwetsen. Probeer je als Ram meer in te leven in je partner voordat je iets doet waarvan je spijt krijgt, en bewaar je spontaniteit voor de romantische uitspattingen.

Stier (21 april – 20 mei)

Stieren zijn vaak de gevoeligere helft van het stel. Ze staan vaak stil bij hun eigen emoties en hebben daardoor de neiging om die van hun partner over het hoofd te zien. Voor de Stier kan het in een relatie een uitdaging zijn om open te blijven staan voor het standpunt van de ander. Het kan geen kwaad om dingen wat vaker van de andere kant te bekijken. Zo kun je heel wat onenigheid of ruzie voorkomen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, zoeken graag gezelligheid op. Het zijn zelf levendige, energieke types die altijd in zijn voor iets nieuws. Het grootste gevaar bij Tweelingen is dan ook dat ze snel op iets — of iemand — uitgekeken raken. Voor Tweelingen is het daarom de kunst om sleur in hun relatie te vermijden en een partner te vinden met net zo veel levensenergie als zijzelf. Blijven investeren in een relatie is een gouden regel voor de meeste Tweelingen.

Kreeft (21 juni – 21 juli)

Kreeften zijn romantische partners die veel liefde kunnen geven. Zij zijn daarnaast wel altijd op zoek naar bevestiging en zekerheid. Het kan voor een Kreeft lastig zijn om volledig op zijn of haar partner te vertrouwen. Pas als Kreeft wel op voor bemoeizuchtig gedrag en geef ruimte aan je wederhelft. Wees eerlijk over je onzekerheid tegenover je partner — dit kan veel misverstanden voorkomen.

Leeuw (22 juli – 22 augustus)

De Leeuw is geliefd gezelschap vanwege zijn warme en vrolijke karakter. Mensen kunnen echter snel door deze vrolijkheid heen prikken als ze iets zeggen waar de Leeuw het niet mee eens is. In een relatie betekent dit dat de Leeuw het moeilijk vindt om het oneens te zijn met zijn of haar partner. Maar onthoud: soms moeten er compromissen worden gesloten en soms is het ook helemaal oké om van mening te verschillen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Mensen met het sterrenbeeld Maagd zijn echte probleemoplossers. Over het algemeen is dit een heel positieve eigenschap, ook in relaties. De keerzijde van de medaille is dat Maagden ook sneller problemen vinden, inclusief die van hun partner. Let er als Maagd op dat je je partner steunt en niet bekritiseert wanneer je beren op de weg ziet — op die manier zet je jouw talenten in op een manier die je relatie goed doet.

Benieuwd naar de meest voorkomende relatieproblemen voor de overige sterrenbeelden? Lees dan snel verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2