‘Ze werd boos omdat ik met mijn vrouw flirtte op de werkvloer’

flirtte-werkvloer

‘Ik dacht dat er niemand binnen was en dat het wel kon’

Joshua* werkt bij een boekenwinkel en zijn vrouw Marleen komt daar geregeld langs. Nadat Joshua met Marleen flirtte in de winkel, werd hij geconfronteerd door een klant. Hij vraagt zich nu af of hij te ver is gegaan. Op Reddit vraagt hij lezers om hun mening.

Niemand binnen

“Ik ben nu 24 en werk al sinds ik een tiener was in dezelfde winkel”, begint Joshua zijn verhaal. “Het is een boekenwinkel waar je ook een kopje koffie kunt drinken. Mijn bazen zijn eigenlijk allebei al met pensioen, maar runnen de winkel vanuit hun eigen passie. Mijn vrouw Marleen komt geregeld langs om mij even te zien, zo ook vanochtend. Er was toen maar één andere klant binnen, die lang stond te twijfelen voor een boekenkast. Ineens zag ik haar niet meer, dus ik was ervan uitgegaan dat ze was vertrokken.”

Onschuldig flirten

Marleen rekende een koekje af en gebruikte daar Joshua’s personeelskorting voor. “Ik zei grappend tegen haar dat ik daarom een kus als extra betaling wilde”, schrijft Joshua. “Marleen ging daar meteen op in en gaf me een kus op mijn wang. Ik maakte nog weer een grapje over het soort snacks waar zij van houdt. Toen ze de winkel uit liep, hield ik de deur voor haar open en sloeg ik op haar billen. Ik had niet het idee dat er iemand anders binnen was, dus ik dacht dat het wel kon.”

Dreigen met aangifte

De klant die voor de boekenkast stond te twijfelen, bleek echter nog binnen te zijn. “Ze kwam ineens naar de kassa gelopen met een boek in haar hand. Ik voerde alles in de kassa in. Ze zei ineens dat ze verbaasd was dat ze geen korting kreeg. Ik vertelde haar dat we daar niet aan deden. ‘Niet eens voor een mooie dame? Je was net toch met een vrouw aan het flirten?’, zei ze. Ik legde haar uit dat dat mijn vrouw is. Ze zei dat ze het allemaal onzin vond en dreigde dat ze me bij de politie aan zou geven. Blijkbaar had ze het contact tussen mijn vrouw en mij gefilmd. Ik heb haar vriendelijk verzocht de winkel te verlaten, wat ze gelukkig deed.”

“Vanmiddag zag ik dat ze online een negatieve review had achtergelaten. Ik heb het er al met mijn vrienden over gehad en die verschillen van mening. Sommigen zeggen dat ik te ver ben gegaan en niet met Marleen had moeten flirten, anderen zeggen dat die vrouw zich niet zo moest aanstellen. Ben ik te ver gegaan?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam Loud_File_3726.

Lees ook: Zieke vrouw: ‘Ik weiger naar de bruiloft van mijn nicht te gaan’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash, Kyle Ryan