Degenen met dit sterrenbeeld zijn het meest loyaal in een relatie

relatie

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Dat je partner een scheve schaats rijdt is een van de grootste nachtmerries in een relatie. Je kunt nooit honderd procent zeker weten of iemand een trouw persoon is als je net met iemand begint te daten. Hoewel, aan de hand van iemands sterrenbeeld kun je er toch een beetje achterkomen…

Een Australische datingsite deed hier onderzoek naar.

Trouw

De Australische datingsite Victoria Milan was wel benieuwd welk sterrenbeeld het trouwst is een relatie. De datingsite nam daarom onder de loep hoe trouw hun gebruikers zijn in een relatie. Vervolgens linkten ze de gewonnen informatie van duizenden deelnemers aan de sterrenbeelden van de app-gebruikers. Hieruit bleek dat de Boogschutter (22 november tot 21 december) het minst snel vreemdgaat in een relatie.

 

Ontrouw

Tevens kwam naar voren welke sterrenbeelden het vaakst vreemdgaan. Zo bleek uit het onderzoek van Victoria Milan dat onder hun gebruikers degenen met het sterrenbeeld Waterman (20 januari – 18 februari) het vaakst vreemdgaan. Gevolgd door het sterrenbeeld Vissen (19 februari – 20 maart) en Ram (21 maart – 19 april).

 

Lees ook: Dit zijn de drie grappigste sterrenbeelden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Mamamia | Beeld: Pexels