Heftig: Temptation Island-verleider Alex is veroordeeld voor mishandeling!

Alex

Alex ontkent de man te hebben mishandeld…

Alex M. uit Breda liet menig vrouwenhart een stuk sneller kloppen toen hij vorig jaar als verleider in Temptation Island te zien was. De 27-jarige spierbundel heeft zich behoorlijk in de nesten gewerkt. Zo bezorgde hij een man in Roeselare (België) in maart 2017 twee gebroken ribben en daar moet hij nu voor boeten. De Belgische rechter heeft Alex veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden.

De personal trainer kan zich niet vinden in de uitspraak…

Ruzie na een avond stappen
Alex kreeg begin 2017 na een avondje stappen ruzie met een man, omdat de eettent waar ze naar zochten gesloten was. De verleider had veel honger en wilde in de auto stappen van het slachtoffer. De man wilde zijn sleutels echter niet afstaan en de spierbundel kon dit niet waarderen. Alex werkte de man -die tevens Vlaamse politicus is- tegen de grond en deelde een paar rake schoppen uit. De man kon wegkruipen naar zijn auto en ontkwam aan Alex. In het ziekenhuis werd vastgesteld dat hij twee gebroken ribben had.

Uitspraak
De rechter veroordeelde Alex tot een ‘straf met uitstel’, in Nederland wordt dat een voorwaardelijke straf genoemd. De rechter deed deze uitspraak vooral vanwege Alex’ opvliegende karakter. Als de personal trainer zich niet aan de voorwaarden van de straf houdt, kan hij alsnog in de cel belanden.

Reactie Alex
Aan AD laat Alex weten zich niet in de uitspraak te kunnen vinden. Ook ontkent hij dat hij de man heeft mishandeld. Ik ben hem wel tijdens het stappen tegengekomen. Mogelijk is hij op een later tijdstip op een andere manier gewond geraakt.” Ook vermoed Alex dat de zaak is ‘opgeblazen’ omdat het slachtoffer actief is in de politiek. “Er is geen enkel bewijs dat ik hem iets heb aangedaan.”

Lees ook: We konden erop wachten: je kunt de verleiders van Temptation Island inhuren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Telegraaf | Beeld: videostill Temptation Island