Vrouwen met déze namen maken de meeste kans om te trouwen in 2018

Trouwen

Ga jij in 2018 trouwen? Je naam vertelt het!

Sommigen vinden het inmiddels hopeloos ouderwets en voor anderen is het vanaf jongs af aan al een droom: trouwen. De jurk, de taart en het feest, er zijn dames die op jonge leeftijd al precies weten hoe het er allemaal uit moet gaan zien. Wil jij ook niets liever dan in een witte jurk richting altaar schrijden, maar ben je nog niet gevraagd? 

Er is een sommetje waarmee je volgens tijdschrift Libelle makkelijk kan uitrekenen hoe groot de kans is dat jij dit jaar nog het ja-woord geeft.

Keiharde cijfers
Het lijkt een kwestie van de juiste plaats, tijd en vooral van de juiste partner natuurlijk, maar Libelle stelt dat trouwen of het krijgen van een aanzoek ook in harde cijfers uitgedrukt kan worden. Met een simpele rekensom kan je uitrekenen hoe groot jouw kans is dat jij in 2018 in het huwelijksbootje stapt. Geen beloftes uiteraard, maar toch… Wij zijn wel nieuwsgierig!

Statistisch
Volgens het CBS trouwen Nederlandse vrouwen gemiddeld op hun 34ste. Als je in 2018 34 jaar wordt, ben je in 1984 geboren. Als je vervolgens gaat kijken naar de meest populaire meisjesnamen uit 1984 kan je concluderen dat dames met de volgende namen statistisch gezien het meeste kans maken om aankomend kalenderjaar te trouwen!

 1. Linda
 2. Maria
 3. Johanna
 4. Kim
 5. Wendy
 6. Suzanne
 7. Sanne
 8. Esther
 9. Chantal
 10. Anna
 11. Laura
 12. Marieke
 13. Joyce
 14. Daniëlle
 15. Elisabeth

En, staat jouw naam ertussen? Begin dan alvast met maar hints te droppen bij je partner…

Lees ook: Bruid verrast haar oma door in haar trouwjurk te trouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: LibelleBeeld: Pixabay