Bruid verrast haar oma door het dragen van haar trouwjurk op trouwdag

trouwjurk

Wat een ontroerende foto’s

Je bruiloft is niet een dag die je zomaar aan je voorbij wilt laten gaan. Veel vrouwen rukken er in grote groepen dames op uit om die ene magische jurk te vinden voor de grote dag. Jordyn Cleverly kon de zoektocht echter overslaan: zij droeg de jurk van haar oma en verraste haar hiermee op haar bruiloft.

De oma had geen idee dat haar kleindochter haar jurk zou dragen.

Vintage
In Amerika is het nogal een trend om tijdens je grootste dag ‘Something old, something new, something borrowed, something blue’ te dragen. Een eeuwenoude traditie waarbij de bruid iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws draagt. Bruid Jordyn Cleverly was al enige tijd op zoek naar vintage iets om haar look mee af te maken, maar kon niets vinden. Tot ze opeens aan de bruidsjurk van haar oma dacht, waarin de vrouw in 1962 trouwde.

Speciaal
Aan Babble vertelt de bruid dat ze haar grootvader nooit had gekend. Hij kwam te overlijden voordat zij geboren was en daarom vond ze het erg speciaal om de jurk te dragen waarin haar oma het jawoord gaf aan haar opa. Jordyn vertelde haar oma niet dat ze de jurk zou dragen, maar verraste haar oma ermee op de dag zelf. Kortney Peterson van Kortney J Photography legde het bijzondere moment vast.

Eerste liefde
Jordyn zou die dag gaan trouwen met haar vriend die ze leerde kennen van de middelbare school. Ook Jordyns grootmoeder leerde haar grootvader kennen toen ze nog tieners waren. “Ik trouwde met mijn high school sweetheart in deze jurk, net zoals jij nu gaat doen”, zei Jordans oma toen ze haar zag.

Lees ook: Aldi komt met een chocoladewijn!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Kortney Photography, Pexels