Vader over relatie van zijn zoon: ‘Hij is veel te min voor haar’

“Naast haar ziet mijn zoon eruit als een zwakkeling en bovendien vind ik haar veel te hoog gegrepen voor hem”

Het zal een beetje ouders’ eigen zijn, maar veel vaders en moeders vinden hun eigen kind toch vaak wel een beetje beter dan degene met wie ze thuiskomen. Maar blijkbaar kan het ook andersom. Vader Bill vindt zijn zoon veel te min voor zijn vriendin en is van mening dat een huwelijk tussen hen alleen maar slecht kan eindigen.

Op een forum vraagt de vader zich af of hij verkeerd zat door zijn mening te delen. 

Ten huwelijk vragen

“Mijn zoon heeft sinds zes à zeven maanden een vriendin. Ik heb niets tegen het meisje, ze is erg aardig. Het ding is alleen dat mijn zoon twee weken geleden aan ons vertelde dat hij haar ten huwelijk wil vragen”, begint gebruiker CapitalBill zijn bericht op het forum Snew. De vader in kwestie dacht dat zijn zoon dit plande voor de verre toekomst, maar hij vertelde dat hij van plan was om de volgende maand al op één knie te gaan.

Te hoog gegrepen

“Mijn vrouw vindt het fantastisch, maar ik vind het tegendeel. Ik vertelde mijn zoon dat ik denk dat het huwelijk niet gaat werken, want ze kennen elkaar amper en zij is het tegenovergestelde van hem.” Volgens CapitalBill is het meisje uitbundig en charismatisch, terwijl zijn zoon dat niet is. “Naast haar ziet hij eruit als een zwakkeling en bovendien vind ik haar veel te hoog gegrepen voor hem.”

Mening

De mening van de vader werd niet in dank afgenomen door zowel zijn zoon als zijn vrouw. “Ik zie niet in waarom ik mijn mening voor me had moeten houden. Het was maar een mening. Ik ga hem heus niet tegenhouden als hij met haar wil trouwen.”

Lees ook: Dochter (16) pest kankerpatiënt: vader straft haar door haar hoofd kaal te scheren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Snew | Beeld: Unsplash