Je kunt dit jaar voor Valentijnsdag een kakkerlak naar je ex vernoemen

kakkerlak

Romantiek ten top

Het is de dag van geurtjes cadeau doen, met een bosje bloemen op de stoep staan en een uitgebreide maaltijd koken voor je lief. We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag. Is de 14de van februari niet zo’n romantische aangelegenheid voor jou? Geen probleem, ook voor singles zijn er opties. Zo kun je dit jaar een kakkerlak naar je ex vernoemen.

Dat is nog eens een unieke Valentijnsdagactie.

Adopteren

Bij restaurants kun je terecht voor de lekkerste maaltijden, bij de parfumeries kun je geurtjes met een leuke korting op de kop tikken (tenminste, zo presenteren ze dat), maar wat kunnen de singles met hartzeer doen op Valentijnsdag? Hemsley Conservation Centre heeft hier een ludieke oplossing voor bedacht. Bij de dierentuin kun je een kakkerlak adopteren én vernoemen naar je ex.

Vernoemen

“Voor hen die niet zonodig wraak willen op hun ex is er een andere manier om je ex terug te pakken op Valentijnsdag”, zo schrijft de website van Hemsley Conservation Centre. “Het HCC biedt jou de kans om een kakkerlak te vernoemen naar je waardeloze ex tijdens deze speciale dag van de liefde.”

Kosten

Het leuke? Je hoeft niet heel diep in de buidel te tasten om een dergelijk insectje de adopteren. Voor £1,50 (ongeveer 1,67 in euro’s) kun je een kakkerlak adopteren. Het doel van het Hemsley Conservation Centre is om geld op te halen voor een project dat de dierentuin wil bekostigen. Het is de tweede keer op rij dat het Hemsley Conversation Centre de Valentijnsdagactie houdt. 

Lees ook: Heb je gedroomd over je ex? Dit betekent het

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Unsplash