5 verwarrende dingen die mannen doen als ze je leuk vinden

verwarrende dingen mannen

En dan zeggen ze soms dat vrouwen niet te begrijpen zijn…

Mannen: het zijn soms rare wezens. In de liefde kunnen ze namelijk behoorlijk gemengde signalen afgeven. Zien ze je nu wel zitten, of niet? Relatiecoach Clayton Olson heeft dit verwarrende gedrag van mannen onderzocht en legt aan Popsugar uit welke van deze signalen erop wijzen dat een man je leuk vindt. 

1. Hij wordt heel serieus en stil

Eén van de tekenen dat een man je leuk vindt, is zijn niveau van serieusheid. Hij kan hierdoor stil en peinzend overkomen en misschien zelfs een beetje saai. Maar hij is in deze fase van jullie relatie juist uiterst voorzichtig, om niet te verpesten wat jullie samen hebben. Hartstikke lief dus eigenlijk!

2. Hij is heel voorzichtig in zijn aanpak

Is hij heel voorzichtig in zijn contact en gedrag en wacht hij bijvoorbeeld minstens drie dagen om je te bellen? Geen paniek! Dit betekent niet dat hij je niet leuk vindt, maar dat hij juist bang is om iets fout te doen bij je. Hij vindt het idee om jou kwijt te raken eng en is daarom wat aarzelend in zijn aanpak.

3. Hij beledigt je per ongeluk

Geloof het of niet, maar één van de tekenen dat een man je echt leuk vindt, is als hij je per ongeluk beledigt. Het is een onhandige poging om een emotionele vonk bij je los te maken. Hij kan proberen je te plagen of grappen te maken, om met je te flirten. Dat lijkt in het begin wat arrogant of brutaal, maar geef hem een kans! Hij probeert alleen maar om met je in contact te komen door je uit te dagen. Mannen doen dit ook bij elkaar onderling, als teken van affectie.

4. Hij gedraagt zich verwaand en opschepperig

Kletspraatjes en opschepperij zijn niet bepaald waar je naar op zoek bent in een man.  Maar vaak scheppen mannen op in de hoop om indruk op je te maken! Werkt niet altijd even goed, maar het idee is lief.

5. Hij gaat fysieke intimiteit uit de weg

Dit is misschien wel de meest verwarrende van allemaal: ondanks het feit dat hij je leuk vindt, is hij terughoudend wat betreft fysieke intimiteit. Dat kan ongemakkelijk zijn, zeker als jij dat juist wel van hem wil. Misschien concludeer je hieruit dat hij niet geïnteresseerd in je is, maar dat is absoluut niet het geval! Ondanks de vooroordelen, willen mannen ook niet gelijk seks met een vrouw als ze haar leuk vinden. Wanneer hij niet op jouw moves ingaat, kan dat ook betekenen dat hij juist bang is om te snel te gaan in jullie relatie. Hij wil juist een emotionele connectie met jou en hij wil het gewoon niet verpesten!

Lees ook: Ai: dit is volgens onderzoek de pijnlijkste manier om uit elkaar te gaan

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Popsugar | Beeld: Unsplash