Man vertelt: ‘Mijn vriendin probeerde iets bij mijn broer’

vriendin broer

‘Wat als mijn broer niet weg was gegaan?’

Dustin* heeft nu ongeveer een jaar een relatie met zijn vriendin Mieke. Ze gingen laatst met een grote groep vrienden naar een bar om wat te drinken. Ook Dustin zijn broer Kyle ging mee. Ze hadden behoorlijk wat gedronken, waardoor de meesten de alcohol wel voelden. Maar toen Mieke met Kyle begon te flirten, barstte de bom.

Op stap

“Laatst gingen mijn vriendin en ik samen met een grote groep op stap, inclusief mijn broer”, begint Dustin zijn verhaal op Reddit. “Iedereen had de hele dag al gedronken, dus we waren behoorlijk dronken. Maar nog voor alle drama begon, ging Mieke er ineens vandoor om met een meisje te dansen. Mind you: Mieke is biseksueel, dus ik voelde me er al ongemakkelijk bij.”

Dustin legt uit dat het ook ongemakkelijk was omdat iedereen naar ze zat te kijken. “Ik nam haar uiteindelijk apart en zei haar dat ik me er erg ongemakkelijk bij voelde. Haar reactie was echter niet wat ik verwachtte. Ze werd boos op me en zei dat ze gewoon plezier aan het maken was.”

Vervelend telefoontje

“Na een paar uur was ik er wel klaar mee. Ik was van plan om naar huis te gaan, dus ik vertrok met de helft van de groep. Mieke wilde echter blijven, dus ik liet haar achter in de bar.” Maar toen Dustin de volgende ochtend ineens werd gebeld door zijn broer, wist hij dat er iets was gebeurd.

“Hij vertelde me dat Mieke iets bij hem probeerde, maar dat hij daardoor meteen naar huis is gegaan. Hij vertelde dat hij er niet op was in gegaan en dat hij heel snel wegging.”

Vertrouwen verloren

Dustin gaat verder met: “Het is niet zozeer dat het mijn broer was, wat wel pijn doet, maar dat het Mieke was die de move maakte. Wat als mijn broer niet weg was gegaan? Ik vertrouwde haar niet meer en vertelde haar hoe ik me er bij voelde. Ze zei me dat ze erg dronken was, wat geen excuus is, en dat ze zoiets nooit zou doen.”

“We hebben tot nu toe nooit problemen gehad in onze relatie, waardoor ik niet weet of ik overdrijf of dat ik me terecht zorgen maak… Wat moet ik doen?” Wat adviseer jij Dustin?

*Dustin is niet de echte naam van de man. Op het forum Reddit doet hij zijn verhaal onder de user name Kpbell7.

Lees ook: Man biecht op: ‘Ik voel me schuldig tegenover mijn ex-vriendin’

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock