‘Ik vond de boxer van mijn vriend op de kamer van mijn beste vriendin’

boxer

De vrouw is bang dat haar vriend een affaire heeft met haar beste vriendin

Het is natuurlijk ontzettend fijn als je partner het goed kan vinden met je vrienden. In het geval van Faye* lijkt haar vriend wel heel goed overweg te kunnen met haar beste vriendin. Ze vond zijn boxer namelijk op haar kamer. 

Vriend en beste vriendin

“Mijn vriend Leroy en ik zijn ruim vier jaar samen, maar wonen nog niet samen”, begint Faye haar verhaal op het forum Reddit. “Ik woon samen met mijn beste vriendin Mila, terwijl mijn vriend aan de andere kant van de stad woont.” Hoewel Faye geregeld bij haar vriend langsgaat, is hij het vaakst bij haar te vinden. Hij kan het namelijk ook heel goed vinden met Mila.

Boxer

Onlangs bleef Fayes vriend een week logeren bij haar en Mila thuis. Toen Mila en Leroy samen boodschappen aan het doen waren, ging Faye de was doen. “Ik ging naar de kamer van Mila om ook haar was te pakken, toen ik ineens de boxer van mijn vriend zag liggen”, vertelt een geschokte Faye.

Flirten

“Als dit gewoon een random iets was geweest, had ik er niet zo over ingezeten. Maar de laatste tijd viel het me al op dat Mila aan het flirten is met Leroy”, gaat de vrouw verder. Faye was dan ook behoorlijk boos toen ze de boxer van haar vriend op de kamer van haar beste vriendin vond. “Toen ze thuiskwamen, confronteerde ik ze hiermee. Beiden zeiden ze dat ze niet wisten hoe zijn boxer in haar kamer terecht is gekomen.”

Grappig

Vervolgens vroeg Faye aan Mila waarom ze de laatste tijd zo met Leroy aan het flirten was. “Ze zei dat dit gewoon een grapje was en dat ze me een beetje wilde stangen. En dat ze natuurlijk nooit echt met hem zou flirten”, schrijft Faye op het forum. Toch vindt ze dit maar lastig te geloven. “Is het dan gewoon toeval dat ik zijn boxer op haar kamer vind? Stel ik me aan?”, vraagt ze zich af. Wat vind jij?

*De namen in dit verhaal zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam throwRAhellno.

Lees ook: Opgebiecht: ‘De beste vriend van mijn man is verliefd op mij’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash