Cheers: met deze wijnkit van HEMA kun je nu je eigen wijn maken

wijnkit HEMA wijn maken

Waar wacht je nog op?

Met de feestdagen voor de deur moet je natuurlijk wel een voorraadje wijn in huis hebben. Zelf kopen is makkelijk, maar het zelf maken is dat nu óók. HEMA komt met een wijnkit en ja, dat betekent inderdaad dat je thuis je eigen wijn kunt brouwen.

Rode of witte wijn

Heb jij altijd al iets gevoeld voor je eigen wijngaard, maar had je geen idee waar je moest beginnen? Wij weten het. Met deze wijnkit van HEMA kun je klein beginnen met wijn brouwen. Witte of rode wijn: jij kiest!

5 liter wijn

HEMA weet ons vaak te verrassen met de leukste dingetjes voor in huis. De wijnkit is daar geen uitzondering op. Met de Make Your Own Wine Kit kun je thuis zelf wijn maken. Je hoeft niet bang te zijn voor een luttele hoeveelheid. Met de wijnkit kun je 5 liter wijn maken, wat gelijk staat aan 40 glazen. Dat lijkt ons voldoende om de kerstdagen mee door te komen.

Binnen 10 dagen

Het kost je wel even wat tijd om zelf een sublieme wijn te brouwen. Binnen 10 dagen maak je met de kit je eigen wijn. Alles wat je nodig hebt om zelf wijn te maken zit in het pakket. Bovendien gaat het hier om een ‘chateau-waardige wijn’ zo schrijft het warenhuis op zijn website. Dat wordt dus wijnen, wijnen, wijnen!

Lees ook: Wijnliefhebbers opgelet: zo maak je rode wijn cheesecake

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HEMA | Beeld: HEMA, Unsplash