OMG: Baileys komt met een nieuwe variant, hier worden we blij van!

Baileys

Speciaal voor iedereen met een lactose- of glutenintolerantie

Baileys is een heerlijke alcoholische versnapering waar we al fan van zijn sinds onze zestiende verjaardag -ja, op die leeftijd mochten wij legaal drinken, ‘oh die goede oude tijd’- toen we niets anders naar binnen konden krijgen dan zoete likeurtjes en zoete witte wijn. Die zoete witte wijn hebben we inmiddels afgezworen, maar Baileys blijft ons lievelingsdrankje.

Helaas is de originele variant niet geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie.

Lactosevrij

Aangezien de originele variant van Baileys voor vijftig procent uit room bestaat, is dit niet een geschikte keuze voor iemand die een lactosevrije- of veganistische levensstijl aan moet houden. Gelukkig heeft Baileys onze gebeden verhoord en is het bedrijf druk bezig geweest met het ontwikkelen van een lactosevrije variant van ons favoriete drankje. Even romig als voorheen, maar dan toch écht zonder melkproducten. Driewerf hoera voor deze ontwikkeling!

Europa

Vanaf 1 maart 2018 introduceert Baileys Baileys Almande, een nieuwe lactose en glutenvrije variant van het heerlijke drankje dat nu ook geschikt is voor iedereen die een veganistisch dieet volgt. De nieuwe variant is, ook al zit er geen echte room in, toch net zo romig als zijn voorganger. In de drank zit amandelolie en amandelextract van pure geplette amandelen en vanille. Het drankje werd al eerder gelanceerd in de Verenigde Staten maar was tot nu toe nog niet verkrijgbaar in Europa. Na vele aanvragen besloot het bedrijf Baileys Almande maar aan de grote vraag te voldoen.

Om maar even af te sluiten met de woorden van Baileys: ‘Vier het leven, altijd en overal’

Geniet, maar drink met mate. Geen 18, geen alcohol.

Lees ook: Zo maak je zelf heel makkelijk de allerlekkerste chocoladetruffels mét Baileys

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Persbericht | Beeld: Baileys Official