Deze belangrijke les moet je deze maand leren volgens je sterrenbeeld

Weegschaal

De Weegschaal weet als geen ander wat een wrok koesteren betekent. Je bent een lief persoon, alleen zit het verleden je vaak in de weg. Ook al heb je een leuke tijd met iemand, je kunt niet vergeten wat er in het verleden is gebeurd. Deze maand leer je mensen vergeven en dat je moet leven in het heden.

Schorpioen

Net als de Weegschaal zit iets je dwars. Alleen onderdruk jij dit gevoel door veel afleiding te zoeken. Wellicht een beetje te veel afleiding. Je erkent je verdriet of zorgen niet en daardoor zit je niet goed in je vel. Je leert deze maand dat je je gevoel niet zomaar wegwuift en dat je meer tijd moet nemen voor jezelf.

Boogschutter

Als iemand het moeilijk vindt om verliefd te worden, is het de Boogschutter wel. Dit komt niet omdat je kieskeurig bent. Het komt simpelweg doordat je anderen boven jezelf plaatst. Je vindt het belangrijk om mensen blij te maken. Je doet daarom je stinkende best om ze te amuseren en om ze een goed gevoel over henzelf te geven. Maar vergeet niet dat je jezelf ook een goed gevoel moet geven! Je leert deze maand dat je jezelf wat vaker om nummer 1 moet zetten. Als je goed in je vel zit, straal je dat uit en is het makkelijker voor je om je open te stellen voor romantiek.

Steenbok

Als de Steenbok een doel voor ogen heeft, doet diegene er alles aan om dit doel te behalen. Dit kan soms een beetje intimiderend zijn. Je weet altijd precies wat je wil, waardoor mensen niet altijd nee tegen je durven te zeggen. Deze maand leer je echter dat teamwork ervoor zorgt dat je je doelen op een leukere en snellere manier behaalt.

Waterman

Net als de Boogschutter denk jij eerder aan een ander dan aan jezelf. Doordat je het geluk van je vrienden en familie zo hoog in het vandaal hebt, vergeet je je eigen geluk nog weleens. Je wil graag honderd procent geven op je werk én in je vriendschappen. Je bent echter zo druk bezig met je sociale leven, dat je je niet altijd kunt focussen op je werkdoelen. Je verwaarloost daardoor nog weleens je doelen. Je leert deze maand hoe je een goede balans kunt creëren tussen je sociale leven en je carrière.

Vissen

Vissen hebben altijd een druk, sociaal leven gehad. De laatste tijd heb je er echter vaker behoefte aan om gewoon thuis om de bank te zitten. Je voelt je soms een beetje schuldig dat je even niet met die ene vriendin wilt afspreken. Die schuld is echter nergens voor nodig. Je leert deze maand dat het goed is om wat vaker tijd voor jezelf te nemen en dat luieren daarbij hoort.

Pagina 2/2

Lees ook: Dit sterrenbeeld is de grootste flapuit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her Way | Beeld: Unsplash