Bruid last bruiloft af nadat gasten weigeren duizenden euro’s in trouwfeest te steken

Dit is wel heel extreem

Het blijft altijd een lastig vraagstuk: hoeveel geld geef je eigenlijk aan het bruidspaar als je te gast bent? Voor goede vrienden en familie geven we doorgaans tussen de 50 en 150 euro. Deze bruid maakte het echter wel heel bont, want ze vond het normaal om van haar gasten te eisen dat ze 1500 dollar (omgerekend 1291 euro) bijdroegen aan de bruiloft.

Niet iedereen was het met haar eens…

Bruiloftverhalen

Twitter stond zaterdag op z’n kop toen er een screenshot de wereld in werd geholpen van een bizarre Facebookstatus. Zo weet Elle dat de post in een wedding shaming group was geplaatst. De naam van de groep zegt eigenlijk al genoeg: in deze Facebookgroep worden de gênantste en vreemdste bruiloftverhalen gedeeld. Zo werd er een verhaal gedeeld van deze anonieme bruid.

Bridezilla

Op Facebook begint de anonieme bruid haar bericht met de boodschap dat de bruiloft is geannuleerd. “Het spijt me dat ik het vier dagen van tevoren annuleer. Helaas zijn ik en (anonieme partner) niet meer samen wegens recentelijke en onherstelbare problemen.” Wat de redenen van de break-up precies zijn, vertelt ze niet. Wel verwijt ze haar uitgenodigde gasten dat zij de reden zijn van de break-up. “Hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren? Jullie zijn er allemaal bij betrokken.”

Verhaal

Vervolgens begint de bruid met het vertellen hoe het stel elkaar leerde kennen. De twee leerden elkaar kennen toen ze veertien waren en wisten dat ze voor elkaar bestemd waren. Op haar achttiende vroeg haar vriend haar ten huwelijk en toen ze twintig was, kregen ze hun eerste kindje. Gezien hun liefdesverhaal net een sprookje is, vond ze dat ze een sprookjesbruiloft verdiende. Het stel spaarde 15.000 dollar voor de bruiloft, maar dit was lang niet genoeg. Hun droombruiloft zou namelijk zo’n 60.000 dollar kosten. Gelukkig hadden ze wel vrienden die een bijdrage konden leveren, zo dacht de bruid.

Lees de rest van het verhaal op de volgende pagina.

Pagina 1/2