Dankzij deze uitvinding hoef jij niet meer naar het geronk van je partner te luisteren!

ronken geronk, uitvinding

Wat een rust zal deze uitvinding opleveren

Niets zo vervelend als een snurkende partner; het kan je tot waanzin drijven. Dat constante geronk kan zo vervelend zijn dat je soms maar ergens anders gaat liggen om te kunnen slapen. Vier ontwikkelaars vonden dat dit toch anders moest kunnen en dat kan! Na het ontwikkelen van vier prototypes hebben zij een geheel nieuw concept bedacht dat alles gaat veranderen. 

Een echte gamechanger.

Masker
Het product heet Snore Circle en het is een soort slaapmasker met een sensor erin. Deze sensor stuurt een signaal naar de hersenen als de persoon in kwestie begint met snurken. Dat signaal zorgt er vervolgens voor dat je keel ontspant en je dus minder gaat snurken.

Comfortabel
Naast het slaapmasker, dat volgens de makers heel comfortabel zit, is er ook een app die gelinkt wordt met het masker. Hierdoor weet je precies wat het masker voor je gedaan heeft terwijl je sliep. Ideaal! Wie weet is er nu eindelijk een oplossing gevonden om snurken tegen te gaan. Kun je het je voorstellen? Wat een rust… Wil je meer lezen over deze uitvinding? Klik hier!

Lees ook: Handig: deze negen tips helpen écht tegen snurken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Kickstarter | Beeld: pxhere