Op deze manier voorkom je underboobsweat in de zomer

underboobsweat

Het is makkelijker dan je denkt

Het liefst wil een groot deel van ons warm zomerweer, toch? Maar die hete temperaturen zorgen ook voor een aantal onprettige dingen zoals underboobsweat. Iedere vrouw heeft weleens te maken gehad met underboobsweat tijdens de hete temperaturen. Gelukkig hebben wij daarvoor de oplossing gevonden.

Underboobsweat

Natuurlijk staan we niet allemaal te popelen op de zomer, maar vind een deel van ons de winter juist heerlijk. Kunnen we begrijpen. Het is een gezellig seizoen, waar je heerlijk knus op de bank kunt liggen. Toch vinden wij de zomer het seizoen waarin we optimaal kunnen genieten. Warme dagen met een heerlijk zonnetje zorgen nou eenmaal voor een beter humeur. Eén nadeel van de warme temperaturen: underboobsweat.

Overtollig zweet

Misschien heeft de één meer last van underboobsweat dan de ander, maar iedereen heeft hier ooit weleens last van gehad. Overtollig zweet is natuurlijk nooit fijn, en al helemaal niet op deze plek. Vrouwen met grote borsten hebben voornamelijk last van underboobsweat. Dit zorgt vaak voor een onprettig gevoel en het kan vrouwen soms erg onzeker maken. Dat hoeft niet! Er is gelukkig gewoon een oplossing voor.

Dit kun je ertegen doen

De keuze voor je bh en de kleding die je hierboven draagt, heeft een grote invloed op de hoeveelheid zweet die je kunt ervaren onder je borsten. Underboobsweat ontstaat namelijk doordat er huid-op-huidcontact is. Bij de boob area is er dan ook vaak heel erg weinig ruimte om de warmte kwijt te raken. Door deze reden is de kans op meer zweten dus groter. Het is belangrijk om luchtige kleding te dragen, zodat de warmte snel en goed weg kan. Denk hierbij aan katoen of linnen, dit zijn heerlijke stoffen voor de warme dagen. Daarnaast is het ook heel erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat je de juiste bh-maat draagt!

Lees ook: Heb je een volle boezem? Zo zorg je ervoor dat je toch de juiste bh kiest

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Unsplash, Craventure Media