Wauw: eerste huwelijk in Married At First Sight is al voorbij

married-at-first-sight

Had jij dit verwacht?

Zit jij ook steevast voor de buis voor Married At First Sight? In aflevering 12 van het populaire programma maakte de pasgetrouwde koppels zich klaar voor de tweede stay-or-leave-ceremonie. Hier kregen ze ook de kans om ervoor te kiezen om uit elkaar te gaan. Helaas is het huwelijk van dit stel al op de klippen gelopen. 

Kendall en Rizwan

De afgelopen afleveringen konden we zien dat het niet bepaald boterde tussen Kendall en Rizwan. De twee hadden regelmatig ruzie, en sliepen op een gegeven moment niet meer in hetzelfde appartement. Tijdens de stay-or-leave-ceremonie kaarten de twee dan ook bij de experts aan waar het misgaat.

Regelmatig ruzie

“We begrijpen elkaar niet. We communiceren niet op dezelfde manier en we spreken niet dezelfde taal. Dus ik denk dat het daar elke keer misgaat”, vertelt Kendall de experts tijdens de ceremonie. “De eerste paar dagen (nadat het stel getrouwd was, red) hadden we zeker een klik, maar vanaf het moment dat het meningsverschil plaatsvond… dat is het moment dat het eigenlijk stuk is gegaan”, vult Rizwan aan.

Geen match

De twee besluiten tijdens de stay-or-leave-ceremonie dan ook allebei om ‘leave‘ op te schrijven. “Ik kwam hier voor de liefde, maar die heb ik helaas niet gevonden. Dus ik denk dat het wel heel duidelijk is dat ik heel graag naar huis wil”, licht Kendall toe over haar beslissing. “Het mag van mij ook geen verrassing zijn. Ook ik kom hier voor de liefde. En ik heb vanaf het begin al gezegd: als er geen match is, ga ik weg. Dus het is voor mij ook ‘leave‘, vult Rizwan aan.