Dit zijn de drie slimste sterrenbeelden, staat die van jou ertussen?


Dit verklaart een hoop

Hoewel sommige mensen denken dat je sterrenbeeld ‘slechts’ iets zegt over wanneer je bent geboren, is niets minder waar. Zo kun je veel dingen over iemand te weten komen aan de hand van zijn of haar sterrenbeeld. Zo kun je erachter komen welke serie het beste bij je past of welke wijnsoort bij je past. Maar wist je dat het ook wat over je hersencapaciteit zegt? Zo wist Zolistig welke drie sterrenbeelden het intelligentst zijn.

Behoor jij tot deze drie sterrenbeelden?

Slimmeriken
Hoewel je vader nog zo trots kan zeggen dat je al het verstand van hem hebt -want hij heeft zelf niks meer (ha. ha). Kun je je verstand ook te danken hebben aan de periode waarin je bent geboren. Zo schijnen mensen met het sterrenbeeld Boogschutter, Tweelingen of Schorpioen het slimste te zijn.

Tweelingen, 21 mei – 20 juni
Als er een sterrenbeeld als nieuwsgierig mag worden bestempeld is het de Tweeling wel. Daarnaast zijn Tweelingen ontzettend sociaal en houden ze van (veel) praten. Ze zijn niet op hun mondje gevallen en weten altijd precies hoe ze hun mening moeten onderbouwen.

Schorpioen, 23 oktober – 21 november
Een Schorpioen heeft een sterke intuïtie. Ze weten precies hoe ze zaken voor elkaar moeten krijgen en geven niet snel op. Wanneer plan A mislukt, beginnen ze direct aan plan B. De Schorpioen zet alles op alles om zijn of haar doel te behalen.

Boogschutters, 22 november – 21 december
Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan ben je over het algemeen een vrolijk en sociaal mens. Je bekijkt de wereld met een open blik en kunt situaties goed inschatten. Boogschutters worden vooral gezien als intelligent vanwege hun mensenkennis. Ze gaan het avontuur aan en omarmen nieuwe kansen.

Lees ook: dit kerstliedje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Zolistig | Beeld: Unsplash