Dit zijn de ergste eisen van bruiden aan hun bruidsmeisjes

bruiden

Last van je knieën? Hartstikke pech, die hakken zul je dragen

We weten allemaal wel dat dé grote dag waarop bruiden met hun lief in het huwelijksbootje stappen een beetje stressvol kan zijn. Je hoopt maar één keer te trouwen en wil de perfecte dag. Een aantal bruiden vergeet alleen dat de dag wel leuk moet blijven voor iedereen en eisen bizarre dingen van hun bruidsmeisjes.

Er zitten een paar hele vreemde verzoeken tussen.

Onredelijk

Op de app Whisper kunnen mensen anoniem iets opbiechten. Wat blijkt? Er zijn nogal wat bruidsmeisjes die vinden dat de verzoeken die ze van bridezilla’s kregen erg onredelijk waren. Op de app deelden ze de ergste verzoeken:

“Mijn zus wilde dat ik mijn natuurlijk rode haar zou verven, omdat ze vond dat het er niet natuurlijk uitzag. Uiteraard ga ik ik het doen, want het is haar bruiloft, maar ik vind het wel zuur.”

“De bruid wilde dat ik wat bruiner zou worden. Ik heb rood haar en van zon verbrand ik en ik wil niet onder een zonnebank. Dus ik was gewoon bleek op haar trouwdag. Ook werd ze boos op me omdat ik niet naar de kapper was geweest.”

“Ze wilde dat ik heel hoge hakken zou dragen, maar ik kan dat niet want ik heb slechte knieën en ik zou dan niet in staat zijn om te lopen en waarschijnlijk in het ziekenhuis belanden.”

“Twee weken voor haar bruiloft belandde ik in een psychiatrisch ziekenhuis. Op de dag dat ik me daar incheckte, wilde de bruid dat ik naar haar toe zou komen voor een proefkapsel.”

“Ze wilde dat ik mijn haar zou laten relaxen, want ze vond mijn natuurlijke (kroes)haar niet mooi. Ik wilde een weave nemen, maar dat mocht niet want zij wilde de enige zijn met een weave. Ik ben uiteindelijk niet gegaan.”

“Ik moest steeds weer de jurken die ik kocht terugbrengen naar de winkel, want ze vond geen enkele roze jurk die ik uitkoos mooi. Ik was haar enige vriendin die uiteindelijk kwam opdagen en het enige wat ik wilde was weer weggaan.”

“Ik was haar eerste bruidsmeisje maar gaf meer geld uit aan de bruiloft dan zij. Blijkbaar betaalden haar ouders alles.”

“Ik was het bloemenmeisje op de bruiloft van mijn tante. Ik was negen jaar, maar moest hoge hakken aan. Daarnaast kreeg ik ook ruzie met mijn moeder, want ik moest oorbellen indoen die erg pijnlijk waren.”

“Ze wilde dat ik een jurk van 240 dollar aanschafte en dat ik 235 dollar zou uitgeven voor haar en make-up. We hadden er ruzie over, maar uiteindelijk betaalde ik het toch. Ik was de rest van het jaar blut, want ik moest steeds meer dingen kopen.”

Lees ook: Zo ontstond de traditie van het weggooien van het bruidsboeket

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: DailyMail, Whisper | Beeld: Unsplash