Gek op katten? Dan is deze nieuwe app écht wat voor jou!

kat

Kat en baas vinden elkaar met Catinder!

In Nederland zijn heel veel katten die zoeken naar hun gouden mandje. Omdat het deze week dierendag was, heeft kattenzender Catopia iets nieuws ontwikkelt en als kattenliefhebber ga jij dit geweldig vinden!

Tinder voor mens en kat!

Laagdrempelig
Het idee achter deze app is dat katten en baasjes elkaar op een hele laagdrempelige manier vinden. Het werkt in principe net als Tinder. Als je een kat leuk vindt swipe je ‘m naar links, vind je ‘m niet leuk dan gaat-ie naar rechts. Als je een match hebt met een kat dan ga je daten. Als de kat en jij elkaar leuk vinden dan kan je feest gaan vieren, want dan heb jij een nieuw poezenmaatje!

Poezenmaatje
Op Catinder staan nu al 750 poezen en kater. Erik Kross die de app bedacht zegt: “We wilden iets leuks doen voor dierendag en bedachten dat er genoeg katten nog in een asiel zitten. Mensen kunnen zo heel rustig zien welke poezen en katers er zijn en dan contact opnemen met het asiel als ze interesse hebben.” De dierenbescherming is heel blij met de hulp. “Elke hulp die we krijgen bij het goed herplaatsen van katten is welkom”, aldus woordvoerder Niels Dorland. Ga jij een nieuw poezenmaatje vinden? Wij gaan zeker eens kijken.

Lees ook: IKEA lanceert déze nieuwe lijn die dierenliefhebbers moeten hebben!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash