Verliefd geworden op Georgië na WIDM? Je kan nu zélf deze spannende reis maken met opdrachten en al!

Wie is de Mol reis

Een BN’er zijn om aan WIDM mee te doen? Helemaal niet!

Het nieuwste seizoen van ‘Wie is de Mol’ is weer van start gegaan. Ruim 2,5 miljoen mensen zitten elke zaterdagavond weer aan de buis gekluisterd voor een nieuwe spannende aflevering. En als we eerlijk zijn: wat een prachtige locatie hebben ze dit jaar weer gevonden! Had jij ooit verwacht naar Georgië te willen reizen voor WIDM?

Dat is voor de meeste van ons nu wel 180 graden omgedraaid, want iedereen wil per direct naar Georgië.

Lada autoverhuur
Leuk hoor, een zon-, zee- en strand als vakantiebestemming, maar een beetje spanning? Ook dat klinkt wel erg uitnodigend. Het Friese duo Willem van Houten en Evert Brolsema waren zo slim om direct een bijzondere WIDM-reis naar Georgië op te zetten zodra het tv-programma van start ging. In Georgië hebben de mannen een Lada verhuur- en tourbedrijf Travel by any Means opgezet. Net als de BN’ers in het tv-programma kun jij nu ook als normale burger de échte opdrachten uitvoeren, op zoek gaan naar de aanwijzingen en ontdekken wie de spelbreker is. 

Echte opdrachten
In dit overzicht wordt duidelijk wat de WIDM-reis precies inhoud. Eenmaal aangekomen in Georgië wordt de groep verdeeld in teams van drie of vier personen. De Lada’s, afkomstig van het autoverhuurbedrijf, is het vervoersmiddel om het hele land mee te verkennen. Onder andere contact maken met de bevolking hoort bij de opdrachten om erachter te komen waar je heen moet rijden. Er zijn zelfs ‘executies’, maar of je echt het land moet verlaten midden in je eigen vakantie? Dat zal wel niet!

Lees ook: Droombaan-alert! Discovery Channel zoekt iemand om de wereld rond te reizen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Travel bij any Means | Beeld: Pixabay