Dit is de gezichtsolie die Meghan Markle en Kate Middleton allebei gebruiken

Als we naar het prachtige gelaat van de hertoginnen kijken, hebben wij wel vertrouwen in deze olie

Drogisterijen hebben tegenwoordig schappen vol met dagcrèmes, nachtcrèmes en gezichtsoliën. Ze beloven allemaal hetzelfde: een mooie gehydrateerd huid. Maar of ze ook allemaal werken laten we maar even in het midden. Een olie die wél z’n werk lijkt te doen is de gezichtsolie die zowel Meghan Markle als Kate Middleton gebruiken.

Goedkoop is de olie niet, maar het is ook niet onbetaalbaar.

Schoonheidsgeheim

Naar verluidt gebruiken de Hertogin van Cambridge en de Hertogin van Sussex de gezichtsolie elke dag. Het schijnt dat Kate ‘m al een tijdje gebruikte en dat ze haar schoonheidsgeheim met haar aangetrouwde schoonzusje deelde. Het gaat om de Beauty Sleep Elixir, een olie die voor 100 procent uit natuurlijke ingrediënten bestaat, waarvan 98 procent uit natuurlijke oliën. De olie is van het merk Beuti Skincare. In 2018 zou Meghan de olie als cadeautje hebben gekregen van Kate Middleton. Volgens Leila Aalam, de oprichter van Beuti Skincare, gebruikt Kate het product sinds 2016, zo vertelt ze aan Bustle. Leila laat weten dat een bron die in het kasteel wegwijs is dat aan haar liet weten. Diezelfde bron bracht naar buiten dat Meghan Markle de olie ook gebruikt.

Bestellen

Het product kan onder de make-up gedragen worden en kan je huid een natuurlijk gloed geven. Het kan gebruikt worden als zowel dagcrème als nachtcrème. Wil jij de Beauty Sleep Elixir ook graag proberen? Dan kun je ‘m hier bemachtigen voor £ 47 pond, oftewel € 55.

Lees ook: Dit doet Kate Middleton om de hele dag op hakken te kunnen lopen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Bustle | Beeld: Videostills