Dit is je goede voornemen van 2020 volgens je sterrenbeeld

champagne

Je hoeft zo zelf niet eens meer na te denken over je goede voornemens!

Je kan het onzin vinden of erin geloven, volgens ons kan een sterrenbeeld een hoop over iemand vertellen. Zowel de persoonlijke eigenschappen als bepaalde voorkeuren, er is genoeg dat de sterren ons hiermee duidelijk kunnen maken. Daar komt bij dat wij het nieuwe jaar natuurlijk met veel goede voornemens in willen gaan. Ook hierbij helpen de sterren ons een handje en vertellen ze ons welke goede voornemens bij jouw sterrenbeeld passen. 

Op deze manier kan 2020 alleen maar goed starten voor jou!

Steenbok
22 december tot 19 januari
Goed voornemen: leer iets nieuws

Voor de Steenbokken wordt er geen lastig voornemen opgelegd in 2020. Het enige is dat zij een keer iets nieuws gaan proberen. Wat dit precies is en hoe je het aanpakt, hangt volledig van jou af Steenbok. Probeer je trots aan de kant te zetten, stap uit je comfortzone en probeer, leer of onderneem iets compleets nieuws. Misschien wil je een nieuwe taal leren, eindelijk eens beginnen aan die yogalessen of een kunstworkshop gaan volgen. Ga ervoor!

Waterman
20 januari tot 18 februari
Goed voornemen: zet je in voor een goed doel

De mensheid op de wereld is iets waar Watermannen vaak over nadenken. Soms blijft het maar aan je knagen, heb je zorgen maar je kan er niet mee ophouden om erover te filosoferen. Pak het in 2020 nou eens echt aan en zet je in voor een goed doel. Probeer daarnaast meer tijd te besteden aan nieuwsverhalen die jou écht interesseren en kom hierdoor meer over jezelf te leren.

Vissen
19 februari tot 20 maart
Goed voornemen: krijg je financiën op orde

Wanneer we bij de Vissen de uitspraak; ‘goed in de hand hebben’ noemen weten ze vaak al voldoende. Hoog tijd dus om je in 2020 eens goed in je financiën te verdiepen en al het achterstallige papierwerk erbij te pakken. Zoek de termen op die je niet begrijpt, sla niet telkens weer die lastige gedeeltes over en wees niet bang om advies te vragen. Weet jij straks precies hoe je er financieel voorstaat? Dan ben je jezelf straks in 2020 erg dankbaar!

Ram
21 maart tot 19 april
Goed voornemen: boeken lezen

Jij mag weleens goed gaan ontspannen in 2020, Ram. Dit kun je het beste doen met een aantal goede boeken. Na al dat harde werken van afgelopen jaar kan het erg therapeutisch voor je zijn om zo nu en dan een goed boek te verslinden. Dus: maak per seizoen een boekenlijst, neem een abonnement bij de lokale bieb en kom volledig tot rust in 2020.

Stier
20 april tot 20 mei
Goed voornemen: ontwikkel je culinair

Kort samengevat: Stieren houden van eten. Lekker, goed en culinair eten wel te verstaan. Als echte levensgenieter kun jij je in 2020 best wat meer gaan verdiepen in de culinaire keuken. Dit kan natuurlijk thuis in eigen keuken, of ga een culinaire kookcursus volgen. Wat je ook doet; in 2020 zal jouw liefde voor eten niet stoppen.

Tweelingen
21 mei tot 20 juni
Goed voornemen: kom tot rust

Voor de Tweelingen hebben we eigenlijk maar één advies: kom tot rust en creëer meer me-time voor jezelf. Je bent altijd zo druk in de weer met van alles en nog wat, dus het is hoog tijd om dit in 2020 wat meer los te laten. Bang voor de mening van anderen? Laat dit los en realiseer je dat veel dingen maar voor korte termijn zijn.

Kreeft
21 juni tot 22 juli
Goed voornemen: herbeleef je jeugd

Iets dat erg belangrijk is voor het sterrenbeeld Kreeft is zijn of haar jeugd. Niets maakt jou gelukkiger om hier aan terug te denken, en wat is er nou leuker om dit alles te herbeleven. Zoek je oude geboorteplaats op, ontmoet mensen die je al jaren niet meer gezien hebt en beleef die ene leuke kampeervakantie van vroeger weer opnieuw. Jij zal hier in 2020 ongelofelijk van genieten.

Leeuw
23 juli tot 22 augustus
Goed voornemen: verdiep je in je geschiedenis

Ook al ben jij van karakter erg loyaal Leeuw, toch weet jij eigenlijk niet zoveel over je eigen geschiedenis. Genoeg tijd om in 2020 dus jouw stamboom te verkennen en je te verdiepen in de familiegeschiedenis. Met Google kom je misschien wel ergens, maar je kan natuurlijk ook de interactie opzoeken met verre familieleden. Misschien dat je achter meer informatie komt dan je verwacht…

Maagd
23 augustus tot 22 september
Goed voornemen: order alles om je heen

Als één eigenschap perfect past bij de Maagd, dan is het wel perfectionistisch. Jij hebt altijd de drang om alles te organiseren, op te ruimen en te ordenen. Toch heb je daar het afgelopen jaar weinig tijd voor gehad en daarom is 2020 het perfecte jaar voor jou voor een grote schoonmaak. Eindelijk heb je de tijd om het tuinhuisje, de garage, de zolder, de keukenkastjes en alle andere achterstallige klusjes uit gaan voeren.

Weegschaal
23 september tot 22 oktober
Goed voornemen: maak nieuwe vrienden

Als Weegschaal ben jij altijd erg geliefd bij de mensen om je heen, dus ook in 2020 kan jij hier weer veel kracht uit halen. Hoe je dit goede gevoel nog meer kan versterken? Maak veel nieuwe vrienden en bouw nieuwe contacten op. Zowel op zakelijk- als privégebied zal dit je erg vooruit helpen in 2020.

Schorpioen
23 oktober tot 21 november
Goed voornemen: vervang slechte gewoontes

Schorpioenen kunnen er een aantal slechte gewoontes op na houden en degenen die zich daar het meest aan ergeren ben jij zelf. Waarom je deze slechte gewoontes hebt? Dat weet je zelf eigenlijk ook niet precies, maar meestal komt het vanuit verveling of stress. Nu is het klaar en in 2020 ga jij al deze slechte gewoontes proberen aan te pakken! Hoe fijn zal je leven er straks uitzien zónder al deze slechte gewoontes?

Boogschutter
22 november tot 21 december
Goed voornemen: ga meer reizen

Reizen is voor jou als Boogschutter geen luxe, maar een must. Jij moet en zal de wereld verder willen verkennen en hoe kun je dit beter doen dan in 2020 meer reizen te plannen? Om te beginnen maak je voor jezelf alvast een bucketlist met 5 plekken in de wereld waar je nog graag naar toe zou willen. Maak een planning, kies de juiste seizoenen uit en bepaal je budget. Al met al zal dit jou de echte voldoening in 2020 geven waar je naar op zoek bent.

Lees ook: Trek de fles maar open: deze wijnsoort past het beste bij jouw sterrenbeeld

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash