Hamsteren: Aldi komt met een chocoladewijn voor Kerstmis

chocoladewijn

Het is de liefdesbaby van onze favoriete dingen: chocolade en wijn!

Het duurt nog even, maar the most wonderfull time of the year komt er toch weer aan. Kerstbomen, lichtjes, lekker eten, gezelligheid en de heerlijkste kerstnummers zijn dingen waar de meesten elk jaar weer naar uitkijken. Maar dit jaar kan die kerst net even wat magischer worden. Sla déze chocoladewijn in en je hebt een very merry Christmas.

Hopelijk brengt de kerstman een paar flesjes mee.

Rubis Chocolate Wine
Aldi maakt de kerst nog even feestelijker dan-ie al is met dit heerlijke drankje bestaande uit onze twee favorieten: wijn en chocolade. Combineer de twee en je hebt een chocoladewijn. De Rubis Chocolate Wine is bedoeld als heerlijke dessertwijn en de smaak wordt omschreven als: ‘De droom van elke chocoladefan. Heerlijke pluimvruchten met een warm vleugje chocolade’. Het gaat overigens niet zomaar om een leuk bedacht wijntje. De Rubis Chocolate Wine won in 2015 de ‘Silver Outstanding Award’ tijdens de Internationale wijn competitie.

Kopen
Helaas lijkt het erop dat de wijn gedurende een maand alleen bij de Aldi in Engeland verkrijgbaar zal zijn, al kun je het wijntje ook op Amazon bestellen. Een fles kost ongeveer 13 dollar wat neerkomt op 11.16 euro. Wij hopen vurig dat er nog iets verandert zodat wij de wijn ook bij de Aldi om de hoek kunnen scoren! 

Lees ook: Zo ziet de duurste donut ter wereld eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pixabay, Amazon