Zien: dit is de duurste donut ter wereld!

En dan is nog maar de vraag of die donut wel een beetje lekker smaakt

Wanneer je ‘stervensveel’ honger hebt, ben je al snel bereid een euro meer voor je patatje te betalen dan normaal. Met die €3.50 voor een patatje met mayo ga je eigenlijk buiten je boekje, maar het kan nog erger. Zo betaal je bijna een dagsalaris voor de duurste donut ter wereld.

De donut is voorzien van een laagje eetbaar goud van 24 karaat.

De donut
Je zou er bijna je tanden niet in durven zetten; een gouden donut maakte in de Amerikaanse realityserie ‘Secret of Lives of the Super Rich’ voor de rest van de wereld zijn intrede. De lekkernij, de Golden Christal Ube, is een donut met een subtiele champagnesmaak. Om het elite hapje af te maken, is deze voorzien van een laagje eetbaar goud van 24 karaat.

Prijs
Zin gekregen in de gouden donut? Dan zul je een flinke rekening moeten hebben. Voor een donut betaal je namelijk 100 dollar, oftewel 85 euro. Wil je een hele doos? Dan ben je 20 dollar goedkoper uit. Voor een doos van 12 stuk betaal je 1200 dollar. Wel heeft de donut een mooie bezorgservice. Bestel je de donuts? Dan worden ze in een Rolls Royce bij je afgeleverd. Alleen betwijfelen we of de service wel in Europa bezorgt…

Check out the world’s most expensive doughnut 🍩💰 (Set your DVR for an ALL NEW Secret Lives of the Super Rich Thursday at 10pm on CNBC)

Een bericht gedeeld door Secret Lives of the Super Rich (@cnbcsuperrich) op

Lees ook: Last van stress? Door dit (lekkere) voedsel voel je je meteen kalmer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Pixabay