Hartsvriendinnen willen als eeneiige tweeling door het leven gaan

eeneiige tweeling

De twee worden al vaak aangezien voor zussen

In principe leerde een simpele biologieles ons dat je alleen als eeneiige tweeling kan worden bestempeld als er in één bevruchte eicel twee baby’s groeien. De 20-jarige hartsvriendinnen Julia Bergman en Sofia Hagenlöv hebben hier echter lak aan vinden dat ze wel een eeneiige tweeling kunnen worden, of in elk geval voor een tweeling kunnen worden aangezien. En daar hebben de Zweedse vriendinnen veel voor over.

De vriendinnen willen uitdragen hoe close ze zijn.

Hartsvriendinnen

Iedereen heeft weleens gelezen over mensen die ver gingen om op hun idool te lijken. Zo gingen groot fans van onder andere Kim Kardashian, Angelina Jolie, Pamela Anderson en David Beckham onder het mes om zoveel mogelijk op hun voorbeeld te lijken. De Zweedse Julia en Sofia hebben elkaar echter als idool en willen dan ook graag veel op elkaar lijken. De hartsvriendinnen hebben zelfs besloten dat ze als eeneiige tweeling door het leven willen gaan. De meiden hebben daar al diverse stappen voor ondernomen. Zo verfden ze allebei hun blonde lokken donker.

Zussen

Ze meiden worden nu al vaak aangezien voor een tweeling: “Mensen denken continu dat we tweeling zijn. We dragen altijd dezelfde kleding. Dat doen we al sinds ons tiende”, vertellen de dames aan Barcroft TV in een aflevering van Hooked on the Look. “We zijn genetisch natuurlijk geen zussen, maar wel in ons hart”, lichten ze toe.

Negativiteit

Hoewel de meiden achter hun keuze staan, vertellen ze dat ze veel kritiek krijgen van buitenstaanders. “Velen hebben wat aan te merken op onze lippen. Sofia krijgt nog meer haatreacties dan ik”, vertelt Julia. “‘Jullie waren vroeger zo mooi’, ‘Jullie waren puur natuur,’ en ‘Wat heb je met jezelf gedaan’, zijn reacties de we regelmatig krijgen. Maar we krijgen ook veel positieve reacties”, gaat Julia verder. Hoewel de meiden helemaal blij zijn met hun look, staan hun ouders niet achter hun keuze. “Onze ouders keuren ons uiterlijk af”, vertelt Sofia. “Maar dat maakt mij niet uit”, voegt Julia toe.

Trainen

De meiden zijn vijf tot zes keer per week in de sportschool te vinden om te werken aan hun lichaam. Ze trainen allebei hard om een volle bilpartij te krijgen, maar vinden het voornamelijk belangrijk om zowel lichamelijk als mentaal sterk te worden in de sportschool. Ook laten ze regelmatig hun fillers bijwerken. Tevens hebben de dames grote plannen voor de toekomst. Ze willen naar Los Angeles verhuizen om daar een opleiding in sport en voeding te volgen. Ze willen hun eigen bedrijf opzetten om mensen te helpen met hun voeding en beweging. “Ze zeggen weleens dat je nooit stopt met leren, dus waarom zou je stoppen met het nastreven van de beste versie van jezelf?’, sluit Sofia af.

Bekijk het fragment over de dames hieronder.

 

Lees ook: Veel kritiek op gespierde lichamen vrouwelijke topsporters

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Barcroft TV | Beeld: Videostill YouTube, Barcroft TV