Hebben: heerlijke hangstoel van de Action

Action

Deze stoel wil je hebben!

De temperatuur stijgt, het zonnetje zien we steeds vaker weer en de dagen worden weer langer. De zomer staat bijna voor de deur en dus is het tijd om je tuin helemaal klaar te maken voor dit seizoen! Een nieuwe hangstoel mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Zomer in aantocht

Tijd om de loungebank weer buiten te zetten, prachtige bloemetjes te planten en de barbecue weer aan te steken. Heerlijk om ’s ochtends wakker te worden met een opkomend zonnetje en zingende vogels. Vervolgens de hele dag lekker genieten op het terras met een wijntje in je hand, of heerlijk relaxen in de achtertuin met je favoriete tijdschrift. Wij hebben helemaal zin in de zomer!

Hangstoel Action

Heb je nog een plekje over in de tuin of ben je nog op zoek naar een heerlijke stoel? Overweeg dan zeker deze prachtige – en comfortabele (!) – hangstoel van de Action. Deze hangstoel is perfect voor de zomer en maakt jouw tuin helemaal compleet.

Voordat je nu alle Action filialen bij langs gaat, wacht dan even. De stoel is namelijk niet te vinden in de winkel. Je kan hem alleen online bestellen. De eivormige stoel is een echte blikvanger en wordt voor maar  €129,95 verkocht. Wat ons betreft een koopje, de stoel ziet er namelijk een stuk duurder uit. De kussens zijn inbegrepen, dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken.

Het formaat van de hangstoel is 104 x 106 x 198 cm. Het is dus een behoorlijke stoel, maar daardoor kan je ook lekker je benen optrekken in de stoel of in kleermakerszit zitten. De stoel kan wel tegen een stootje, dus als je hem nu alvast buiten wilt zetten is dat prima. Om ervoor te zorgen dat deze heerlijke stoel zo lang mogelijk mooi blijft, raden we je aan om de stoel zo nu en dan schoon te maken en de kussens binnen op te bergen. Heb je nog een plekje over op zolder? Dan kun je de stoel daar ook eerst nog even laten staan.

Met de zomer in aantocht worden wij helemaal enthousiast en hadden we hem het liefst gisteren al besteld. Wij weten het wel: deze stoel gaan we direct bestellen.

Lees ook: Action verkoopt een verzwaringsdeken voor een prikkie

Bron: Action, Girlscene | Beeld: Action