Outfit stress? Gebruik ‘The Sandwich Rule’

Outfit

Over fashion-hacks gesproken!

’s Ochtends in paniek voor de kledingkast staan omdat je niet weet wat je aan moet? Of het zoveelste pakketje met kleding ontvangen zodat je je garderobe kunt uitbreiden? Wij kennen het maar al te goed. Met deze simpele hack is dit verleden tijd en heb je je outfits lekker snel samengesteld. 

Outfit stress

Een kledingkast vol kleren maar niks om aan te trekken, met frustraties en outfit stress als gevolg. Wij kennen het maar al te goed. Gelukkig gaat er momenteel een handige lifehack rond op sociale media, waardoor jij nooit meer keuzestress hebt als het om een outfit gaat. Met The Sandwich Rule is outfit stress namelijk verleden tijd en zie jij er altijd tiptop uit.

The Sandwich Rule

Bij The Sandwich Rule kijk je naar je outfit als een sandwich: je matcht de top en de schoenen met elkaar, en de vulling – oftewel je broek of rok – kies je uit in een andere kleur. Door je outfit zo aan te passen, is je outfit een stuk gebalanceerder en houd je rekening met kleurtheorie.

@petitelife_incolors Fashion Sandwich Rule. #fashionrules #fashion101 #fashionadvice #fashiontips #stylingtips #fashionhelp #fashionrule ♬ original sound – Natalia| Fashion Tips

In bovenstaande TikTok zie je verschillende voorbeelden van wat deze regel precies inhoudt. Draag je bijvoorbeeld een zwarte top en een witte rok? Pas je schoenen dan aan op je top, dus ga voor zwarte schoenen bij deze outfit. In de TikTok zie je hoe het eruit komt te zien wanneer je de regel niet gebruikt; ze combineert een zwarte top met een witte rok en witte schoenen. De outfit oogt direct een stuk onrustiger en minder gebalanceerd.

Door deze regel toe te passen sta je een stuk minder lang voor de spiegel en wordt het uitkiezen van je outfit een eitje! Wij weten het wel: deze regel passen wij vanaf nu toe wanneer we een outfit uitkiezen!

Lees ook: Dit model zonnebril past het beste bij jouw gezichtsvorm

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair , TikTok @petitelife_incolors | Beeld: Pexels