Dít waren de allerliefste, leukste, grappigste én mooiste huwelijksaanzoeken van 2017!

2017 huwelijksaanzoek

2017 was een jaar vol met romantische én hilarische huwelijksaanzoeken

Jaarlijks worden er wereldwijd duizenden huwelijksaanzoeken gedaan. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste huwelijksaanzoeken worden gedaan rond de kerstdagen? Grote kans dus dat je in je directe omgeving binnenkort een stel hoort dat gaat trouwen! Toch hebben heel wat verliefde stelletjes het afgelopen jaar al de sprong in het diepe gewaagd en dat leverde erg veel beeldmateriaal op. 

We selecteerden de liefste, leukste, grappigste en mooiste huwelijksaanzoeken van 2017.

De perfecte photobomb
Baby nijlpaard Fiona van de Cincinnati Zoo & Botanical Garden in Amerika was wel erg nieuwsgierig toen Hayley ten huwelijk werd gevraagd door haar vriend. Wij kunnen alleen maar zeggen dat dit een van de schattigste photobombs ooit is!

De waanzinnige trailer in de bioscoop
Deze man deed in 2017 wel een heel bijzonder huwelijksaanzoek. Hij maakte een fantastische trailer die hij liet afspelen terwijl hij samen met zijn vriendin in de bioscoop zit. Vooral de reactie van het meisje is onbetaalbaar wanneer je erachter komt dat de trailer speciaal voor hun samen gemaakt is.

Het grappigste huwelijksaanzoek van 2017
We moeten toegeven dat dit wel een van de meest hilarische huwelijksaanzoeken van 2017 is geweest. Wanneer Miranda ten huwelijk wordt gevraagd door haar vriend, is ze zo verbaasd dat ze spontaan haar appel die ze aan het eten is, tegen hem aan gooit. Kort hierna heeft ze door dat het serieus is en vliegt ze hem om de hals.

Huwelijksaanzoek van een jaar
Dit moet wel een van de meest romantische aanzoeken van 2017 zijn geweest. De man maakte een speciale ketting voor zijn vriendin, die zij vervolgens een jaar lang elke dag om haar nek droeg. Toen het jaar voorbij was, had de ketting wel een hele speciale verrassing binnenin…

De yoga-aanzoek
Dit meisje werd op wel een hele bijzondere manier verrast door haar vriend terwijl ze samen in ingewikkelde yogahoudingen verstrikt waren.

Lees ook: Bruid verrast haar oma door in haar trouwjurk te trouwen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pixabay