Jim Bakkum overladen met complimenten over zijn prachtige gezin

Jim Bakkum gezin

Normaal plaatsten Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda geen foto’s waarop hun kinderen herkenbaar in beeld zijn

Wie Jim Bakkum en Bettina Holwerda volgt op Instagram weet dat ze veel foto’s delen van hun privéleven. Ook de kinderen komen regelmatig voorbij, maar een duidelijk beeld van de kids kregen we vrijwel niet. Tot nu toe. Voor een speciale gelegenheid plaatsten zowel Jim als Bettina prachtige foto’s op social media van hun kinderen, waarop ze herkenbaar te zien zijn. 

Bijzonder moment

“Mag ik jullie voorstellen aan mijn lieve Molly?”, schrijft Jim bij de eerste foto waarop hij met zijn 1-jarige dochter poseert. Het is de eerste keer dat fans het gezichtje van zijn jongste kind volledig zien. De zanger legt uit dat het hele Bakkum-Holwerda gezin meewerkt aan een interview voor AndC, vandaar het prachtige kiekje. “We doen dit niet vaak en met Molly hebben we zoiets nog nooit gedaan, maar voor en met Chantal Janzen wilden we dit graag met zijn allen doen”, legt de vader uit.

Prachtig gezin

Binnen no time worden Bettina en Jim overladen met prachtige complimenten over hun jongste dochter. “Wat een spetter”, “Wat een prachtige ogen” en “Wat is ze leuk!”, zijn enkele van die complimenten. Maar ook de rest van het gezin kan op lieve commentaren rekenen, van bekend en onbekend Nederland. “Wat een prachtig gezin”, schrijft Quinty Trustfull en ook Jelka van Houten, Liza Sips en Chantal Janzen laten lieve reacties achter.

Uitzondering

Normaal plaatsen de ouders van Molly, Lux en Posy geen foto’s waarop de kinderen duidelijk in beeld zijn. Wel namen Jim en Bettina Lux en Posy weleens mee naar een evenement. Daar zagen fans ook hoe de twee kinderen eruitzien, maar op Instagram zien we eigenlijk weinig herkenbare foto’s van de kinderen. Een volger van Jim vraagt hem ernaar en de acteur legt uit waarom ze voor deze gelegenheid een uitzondering maakten. “Het gaat ons erom dat niet het hele jaar door alles herkenbaar in beeld wordt gebracht. Maar af en toe, zoals nu met deze shoot, kan het best.” Jim sluit af dat hij ontzettend trots is op de mooie foto’s van het gezin.

Lees ook: Komt er nog een kindje voor Johnny de Mol en Anouk?

Bron: Instagram Jim Bakkum | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen