Hebben: dit bureau is dé uitkomst tegen inkakkers op het werk

bureau

Een powernap was nog nooit zo makkelijk geweest

Kerstmis staat nog lang niet voor de deur: maar all we want for Christmas is dit bureau. Wanneer we rond een uurtje of drie vechten tegen het knikkebollen, is het alleen maar fijn dat je je vermoeide lichaam even kunt laten rusten in de nap desk.

Wij beginnen alvast met sparen!

Bedbureau
Vreemde blikken zullen ongetwijfeld even jouw kant opgaan, wanneer je je bureau uit elkaar klapt om plaats te nemen in een bed, maar hé: alles wat nieuw is, is gewoon in het begin even wennen. En dat betekent helemaal niet dat het een slecht idee is. Sterker nog, als je het ons vraagt mag de bedenker van de nap desk krom gehangen worden met medailles.

Ontwerp
Dit fantastische bureau is ontworpen door het Griekse bedrijf Studio NL. Het bureau heeft wat weg van een stapelbed, maar daarbij is de bovenkant vervangen door een bureaublad. Een van de designers vertelt dat dit bureau is gemaakt naar aanleiding van ons ‘krimpende’ leven. Ruimte moet slimmer benut worden.

Slapen
We kunnen ons voorstellen dat je wel even een drempeltje overmoet, voordat je je bureau uitklapt en ten overstaande van al je collega’s een uiltje gaat knappen, maar ook daar is aan gedacht. Je kunt de muren om je heen namelijk helemaal sluiten waardoor je wat privacy hebt (of als je je wilt verstoppen voor de baas). Hoe dan ook, dit gaat op onze verlanglijst! Misschien kun je ook je baas vast een suggestie geven voor het kerstpakket? 

Een bericht gedeeld door Lena (@the_lena) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: deze onschuldige slaapproblemen moet je nooit negeren

Bron: Flair | Beeld: Instagram