Zus vertelt: ‘Ik lachte mijn zus uit om de naam van haar kind’

zus naam kind

‘Ze zei me dat ik me dood zou moeten schamen, omdat ik elke keer dacht dat ze een grapje maakte’

Toen Kyra’s* zus Melanie zwanger was van haar nichtje, vertelde ze dat ze een ‘mooie’ naam hadden bedacht. Ze wilde het echter nog niet delen. Pas na acht maanden vertelde ze het aan Kyra. Echter, dacht Kyra dat ze een grapje maakte, waardoor ze in de lach schoot. Dit viel alleen niet in goede aarde bij Melanie. Oei!

Rare naam

“Toen mijn zus acht maanden zwanger was, vertelde ze me de naam van hun kindje”, begint Kyra op het platform Reddit. “Ze vertelde me dat ze uiteindelijk de naam hebben veranderd, omdat ze een leuke naam op TikTok tegenkwam. Zo wil ze hun dochter, mijn toekomstige nichtje, Cuntley noemen. Ik dacht in eerste instantie dat ze een grapje maakte, maar niets was minder waar”, gaat ze verder.

“Ze zei dat ze de naam zo mooi vond en dat ze de naam goed bij de andere nichtjes vond passen. Ik dacht nog steeds dat ze een grapje maakte, waardoor ik haar ook zei dat ik de naam belachelijk vond.”

Grapje

Melanie was uiteindelijk bevallen en na twee maanden gebruikte ze de naam nog steeds voor haar dochtertje, iets waardoor Kyra begon te twijfelen. “Ik nam aan dat ze gewoon zelf nog geen naam wisten, waardoor ze Cuntley gewoon ‘voor de grap’ gebruikten.”

Maar toen de broer van Kyra en Melanie vroeg hoe haar dochtertje heette, zei ze: ‘Het is Cuntley, hoe vaak moet ik het nog zeggen?’ Hij zei toen dat hij wel wist dat dat een grapje was, maar dat we graag haar échte naam wilde gaan gebruiken. Ze vroeg me of ik hetzelfde dacht, waardoor ik ‘ja’ zei. Melanie werd toen ineens heel erg boos en zeiden dat we vreselijk waren. Ze vertelde ons dat Cuntley écht de naam van haar dochter is.”

Doodschamen

Kyra legt uit dat Melanie haar man heeft weten over te halen om de naam te gaan gebruiken voor hun dochter omdat zij het heel erg mooi vond. “Ik was in shock. Melanie zei alleen maar dat ik me dood zou moeten schamen, omdat ik elke keer dacht dat ze een grapje maakte. Ik vertelde haar dat ik het gewoon een aparte naam vond. Melanie zei echter dat ze nooit door had dat ik en mijn broer dachten dat de naam gewoon een grapje was. Ik voel me nu super klote… Wat moet ik doen?” Wat zou jij Kyra adviseren?

*Kyra is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum Reddit doet zij haar verhaal onder de user name Happy_Guarantee_1911.

Lees ook: Dochter vertelt: ‘Mijn vader zijn nieuwe vriendin zorgt voor problemen’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock