Heb je last van drukte of stress? De oplossing is zo simpel!

stress

De oplossing is supersimpel!

Soms zou je weer even kind willen zijn. Lekker buiten spelen en je gewoon helemaal nergens zorgen over maken. Hutten bouwen, klimmen in bomen en… schommelen! Helaas heb je naarmate je ouder wordt steeds minder tijd voor dat soort dingen en verdwijnen ze uit je leven. Zonde, het is namelijk heel goed voor je. 

Schommelen moet weer terug in ons leven!

Remedie
Perry Grisnigt van Rebelhamels ziet dat mensen steeds drukker en gestresster worden. Een goede schommelsessie zou hiervoor wonderen kunnen verrichten. Lekker buiten zijn met de wind door je haren en wegdromen. Dat is de remedie voor gestresste grote mensen. Natuurlijk zie je jezelf niet zo snel meer op een kinderschommel gaan zitten en daarom is het nu tijd voor de schommel voor volwassenen!

Grotemensen Schommel
De Grotemensen Schommel is net wat breder, zodat een volwassen mens er comfortabel op kan zitten en hij wordt volledig met de hand gemaakt. Hierdoor heeft hij een ruige en natuurlijke uitstraling. Hij is gemaakt van oude, gerecyclede balken en puur touw. Hij kan bevestigd worden aan een sterke boom, of binnenhuis. De touwen kan je zo lang maken als je zelf wil en geloof ons; je kan er geen genoeg van krijgen! Wil jij ook een lekker stressloos leven? Een Grotemensen Schommel koop je voor 125 euro op goeters.nl. 

Lees ook: Dít is waarom je je telefoon elke dag een kwartiertje moet uitschakelen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Askdrmanny