Zo ziet de zoon van Clint Eastwood eruit!

clint eastwood
De appel valt niet ver van de boom

Clint Eastwood is een bezige bij. Velen zouden met de leeftijd 87 al lang en breed met pensioen zijn, maar Clint regisseert nog altijd films en daarvoor speelde hij in tig films. Zijn zoon, Scott Eastwood volgt in zijn vaders voetsporen. De inmiddels 31-jarige zoon heeft ook een indrukwekkend cv opgebouwd en we verwachten nog veel meer van hem te gaan zien. 

De zoon van Clint ziet er erg goed uit!

Kinderen
Clint heeft het niet alleen altijd druk met van alles en nog wat, maar ook zijn liefdesleven was ietwat turbulent. Hij was verscheidene keren getrouwd en heeft met verscheidene vrouwen kinderen. Clint heeft zeven kinderen, waarvan vijf dochters en twee zoons. Een van die zoons is Scott.

Scott Eastwood
Wat uiterlijk betreft lijkt Scott toch wel het meest op zijn vader. Scott is op 21 maart 1986 geboren en zijn moeder is Jacellyn Reeves. In 2006 begon hij op 20-jarige leeftijd met acteren terwijl hij nog communicatie studeerde in Los Angeles. In 2008, na zijn afstuderen, speelde hij samen met zijn vader in de film Gran Torino. In 2015 had hij zijn eerste grote rol te pakken in de romantische komedie The Longest Ride, naar het boek van Nicolas Sparks.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Zo ziet Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’ er nu uit!

Beeld: Videostill YouTube