Kantoorbaan? Op deze manier verbrand je best wat calorieën terwijl je achter je bureau zit

bureau

Laat die sportschool maar zitten!

De buitenwereld (lees: degenen die geen kantoorbaan hebben) denkt vaak dat je alleen wat op je luie krent zit wanneer jouw werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden achter de computer. Maar vaak wil je aan het einde van de dag net zoals iedereen gewoon op bank ploffen en heb je geen energie om je vermoeide lichaam naar de sportschool te slepen. Hoe je dan toch wat calorieën verbrandt? Wij weten het.

Dit cadeau vragen we voor kerst!

Bewegen
Niemand hoeft te vertellen dat bewegen goed voor je is. Dat weten we inmiddels allemaal wel. Wanneer je een kantoorbaan hebt, is het soms echter wat lastig om genoeg te bewegen. Vooral het stilzitten belemmert de bloedtoevoer en dat is iets wat voorkomen moet worden. Er was een oplossing nodig. En die is er nu.

Hovr
Arts Ron Mochizuk en personal trainers Jun Harada en John Godoy hebben de Hovr ontwikkeld. Een soort voetsteun die je onder je bureau kunt bevestigen. Hierop kun je je benen plaatsen en ondertussen kun je allerlei oefeningetjes doen om ervoor te zorgen dat je aan beweging komt. Ook train je je beenspieren waardoor de bloedcirculatie verbetert. Als klap op de vuurpeil: je verbrandt er natuurlijk ook nog eens calorieën mee. Win-win als je het ons vraagt!

Lees ook: Dit drankje helpt je om af te vallen

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Happy in Shape | Beeld:  Pixabay