Meghan Markle als tiener voor Buckingham Palace is het schattigste kiekje dat je vandaag zal zien

meghan

Een piepjonge Meghan bracht een bezoekje aan Londen

De wereld is helemaal in de ban van de verloving tussen prins Harry en Meghan Markle. Elke dag komen er weer nieuwe details over de aankomende bruiloft aan bod. Zo werd gisteren bekend dat de tortelduifjes in mei in Windsor Castle gaan trouwen en dat de bruiloft wordt uitgezonden op televisie. Hoewel de voormalig Suits-ster pas in juli 2016 kennismaakte met haar droomprins, had ze Buckingham Palace al een keer bezocht.

Tripje naar Londen
Járen voordat Meghan zou weten dat ze een lid zou worden van de Britse koninklijke familie, bezocht ze in de zomer van 1996 het koninklijke paleis in Londen. En zoals een tiener betaamt, poseerde ze uiteraard samen met een vriendin voor het paleis voor een typisch vakantiekiekje. De piepjonge Meghan ziet er zo schattig uit met haar zwarte jurkje, enorme sandalen en grote zonnebril.

21 jaar later
Wie had gedacht dat ze 21 jaar later verloofd zou zijn met prins Harry en Canada zou verruilen voor Engeland. De 36-jarige schone woont bij haar lief in Nottingham Cottage in Kensington Palace. Daar is ze de buurvrouw van prins William en Kate en prins George en prinses Charlotte.

Bekijk het kiekje van de jonge Meghan hieronder. De foto werd gisteren op de cover van de Daily Mail geplaatst.

Lees ook: Huh? Zijn lovebirds Meghan Markle en prins Harry familie van elkaar?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Harpers Bazaar | Beeld: videostill