‘Mijn zwangere vriendin wil nu al drie maanden niet aangeraakt worden’

‘Ik denk dat ik in de afgelopen drie maanden maar twee keer een kus van haar heb gekregen’

Niet alleen ervaren vrouwen kwaaltjes als ze zwanger zijn, hun hormonen kunnen ook behoorlijk van slag zijn. Rudy* weet er alles van. De hormonen van zijn vriendin spelen dusdanig op dat ze niet meer aangeraakt wil worden, en daar heeft Rudy het erg moeilijk mee. 

Geen aanrakingen

“Mijn vriendin en ik zijn ontzettend verliefd op elkaar en gelukkig”, begint Rudy zijn verhaal op het forum Reddit. De man is door het dolle heen dat zijn vriendin zwanger is en dat hij vader wordt. Met een ding heeft hij alleen moeite: “Mijn vriendin wil nu al drie maanden niet aangeraakt worden en ik voel me hier heel emotioneel door”, vertelt hij. “We hebben het hier al een aantal keer over gehad, maar het kan momenteel niet opgelost worden.”

Verdrietig gevoel

Rudy legt uit dat hij de aanrakingen van zijn vrouw mist. “Ik wil haar geen slecht gevoel geven. Ze moet zich niet schuldig voelen over haar hormonen, maar ik uit mijn liefde met aanrakingen. De afgelopen twee maanden heb ik slechts twee keer een hand op haar been mogen leggen en dat breekt me op.” Rudy vervolgt dat het hem niet om de seks gaat, maar om liefdevolle aanrakingen. “Wanneer we naar bed gaan, propt ze allemaal kussens tussen ons in. Geen knuffels, geen handen vasthouden, niets. Ik mag in het openbaar haar hand niet vasthouden of haar een kus geven. Ik denk dat ik de afgelopen drie maanden maar twee keer een kus heb gehad.”

De hormonen

Rudy kent zijn vrouw door en door en weet dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. “Ik weet dat ze geen ander heeft en dat ze bij me wil zijn. Dit zijn echt de hormonen. Maar ik kan echt wel hulp gebruiken.” Rudy vraagt dan ook om steun aan andere vaders: “Zijn er meerdere mannen die dit hebben meegemaakt met hun vriendin? Ik heb gewoon advies nodig.”

*Rudy is niet de echte naam van de man. Op het forum Reddit doet hij zijn verhaal onder de naam Mathematician79.

Lees ook: ‘Mijn vriend liet me achter nadat ik was geopereerd’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels