Is het hoog tijd om weer een moeder-dochter uitje te plannen? Dít zijn de leukste tips!

moeder dochter

Even weer wat quality time met z’n tweeën

Dat moeders en dochters meestal een bijzondere en speciale band hebben is geen toeval blijkt uit dit onderzoek. Maar toch zijn er van die periodes dat jullie beide levens zo hectisch en druk zijn, dat weer eens gezellig samen een dagje eropuit er niet in zit. Tijd om daar verandering in te brengen want met deze leuke tips heb je binnen no-time weer een leuk moeder-dochter uitje gepland!

Een duur weekendje weg naar Milaan of New York is helemaal niet nodig, want met deze tips blijf je gewoon lekker in eigen land.

Een dagje naar de spa
Wat is er nou beter dan een dagje heerlijk relaxen en bijkomen van het drukke dagelijkse leven. Samen hebben jullie alle tijd om weer goed bij te kunnen kletsen en weer volledig op te laden.

Samen losgaan bij een concert
Aangezien jullie al zoveel punten gemeen hebben, is er vast ook wel een artiest of band op deze wereld waar jullie beiden nog graag naar toe zou willen gaan. Boeken die concertkaartjes dus!

Bereid een driegangendiner
Samen in de keuken staan schept een erg goede band. Jullie teamwork is fantastisch en je hebt eindelijk weer wat quality time voor elkaar. Extra leuk: nodig voor het diner de rest van het gezin/de familie uit en maak er een spontane, gezellige avond van met z’n allen.

Bezoek een onbekende stad
Boek twee goedkope treintickets, stap in de trein en ga bij een onbekende stad waar jullie beide nog niet eerder geweest zijn eruit. Wedden dat jullie een avontuurlijke en onvergetelijke dag hebben samen?

High wine
Als er iets is wat jullie samen delen dan is het de liefde voor wijn wel. Wat is er dan leuker dan samen een high wine boeken? Genoeg tijd om samen alles in het leven te bespreken, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje.

Kunstworkshop
Willen jullie eens iets compleets anders doen? Dan is misschien een kunstworkshop wel wat voor jullie! Stap uit jullie comfortzone en laat je creatieve geest de vrije loop. Grote kans dat jullie een onvergetelijke dag beleven samen!

Lees ook: Het internet snapt er niets van: wie is de 40-jarige moeder op deze foto?!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Unsplash