Oeps: ‘Ik stuurde per ongeluk een intieme video naar mijn moeder’

intieme video

De vrouw kan wel door de grond zakken van schaamte

Dianne* kwam net thuis van een leuke vakantie met haar vriend Tom en besloot wat vakantiefoto’s naar haar moeder te sturen. Wat ze echter niet wist, dat hier ook een intieme video van haar en haar vriend tussen zat…

Intieme video’s

“Mijn vriend en ik kwamen net terug van vakantie, waar we natuurlijk veel foto’s hebben gemaakt”, begint Dianne haar verhaal op het forum Reddit. De twee tortelduifjes hadden de tijd van hun leven en besloten zelfs wat intieme video’s op te nemen met de iPhone van Tom. “Die iPhone maakt automatisch een collage van beelden als je veel foto’s in een korte tijd hebt gemaakt”, vertelt Dianne.

Schattige collage

Zo ook van de vakantie van Dianne en Tom. “Tom stuurde me de collage die zijn iPhone had gemaakt, met daarbij de tekst ‘Schattige vakantiecollage’. Ik keek de eerste tien seconden en zag heel veel leuke vakantiefoto’s en -filmpjes.” Leuk om naar haar moeder te sturen, dacht Dianne. “Wat ik niet wist, is dat er in de collage ook een intieme video van Tom en mij staat”, aldus de gechoqueerde vrouw. “Mijn vriend zei dat de titel van de collage grappig bedoeld was, omdat die intieme video zo uit het niets komt.”

Paniek

Niet alleen was Dianne behoorlijk geschrokken van die sexy video tussen alle tamme vakantiekiekjes, ook realiseerde ze zich ineens dat ze die video óók naar haar moeder had gestuurd. “Mijn moeder heeft het filmpje inmiddels al bekeken, maar ze heeft nog niets gezegd”, laat de vrouw weten. “Wat moet ik nu doen?” Wat zou jij Dianne willen aanraden?

*Dianne en Tom zijn niet de echte namen van de man en vrouw. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam HotFrankyChip.

Lees ook: Bizar: ‘Mijn vader had een affaire met mijn verloofde’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels, Ketut Subiyanto