OMG, hebben: Aldi komt met dít geniale product voor de winter

Aldi

Met deze Aldi-sloffen zit jij er deze winter warmpjes bij

De koude dagen zijn weer aangebroken en wij vrouwen hebben het dan ook altijd gelijk een stuk kouder dan mannen. Om de wintermaanden goed door te komen, pakken we ons het liefst helemaal in met een muts en dikke sjaal als we de deur uit gaan. Maar wanneer we binnen blijven willen we dat onze voetjes er ook lekker warm bij zitten. Dus een paar goede sloffen kunnen we zeker wel gebruiken!

Budgetsupermarkt Aldi weet ook altijd precies op onze vrouwelijke wensen in te spelen.

Uggs pantoffels
De supermarkt staat erom bekent om met steeds meer fantastische producten op de proppen te komen. Ook nu is het ze weer gelukt en komen ze met geweldige namaak Ugg-pantoffels! Het Australische merk is al een aantal winters lang zeer geliefd onder de Nederlandse vrouwen. Sommigen zijn van mening dat je deze warme sloffen het best binnen in huis kan dragen. Waarschijnlijk dacht het personeel van de Aldi hier ook zo over, want zij komen nu met de namaakversie van de Ugg pantoffels. Het grote verschil met de echte variant? Het prijskaartje! Want de echte Ugg pantoffels gaan je al snel rond de 80 euro kosten, terwijl de Aldi-variant al voor 17 euro in de schappen ligt.

Vanaf volgende week zijn ze in de winkelschappen te vinden in de kleuren beige en cognac. Misschien een leuk idee om op je Sinterklaas- of kerst verlanglijstje te zetten?

Lees ook: Musthave: déze wijnkalender van de Aldi moeten we hebben!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: