Musthave: déze wijnkalender van de Aldi moeten we hebben!

wijn

Een betere manier om de laatste dagen af te tellen bestaat haast niet

Wat moeten we met ons leven zonder de Aldi? Kort geleden kwamen ze nog op het fantastische idee om een chocoladewijn voor Kerstmis uit te brengen. De budgetsupermarkt weet ons opnieuw weer in de ban te houden want over een paar dagen komt er ook een echte wijnkalender uit! 

De dagen tot kerst aftellen zijn nog nooit zo leuk geweest.

Adventkalender
De meesten kennen vast de bekende chocolade adventkalender nog wel. Een maand voor kerst mocht je elke dag een hokje van de kalender openmaken en een chocolaatje eten. Hartstikke leuk voor de kinderen natuurlijk, maar wij als volwassenen willen ook wel wat. Daarom is de wijnkalender van de Aldi nu de ideale uitkomst. En zelfs op deze manier is het nog acceptabel en te verantwoorden om iedere dag van een wijntje te genieten.

24 kleine flesjes wijn
In de wijnkalender zitten verschillende soorten; rood, wit, rosé en prosecco, van Merlot tot Chablis. Op de prosecco’s na komen verder alle wijnen uit Frankrijk. De prosecco’s komen uit Italië en Spanje. In de kalender zitten 24 kleine flesjes wijn, dit staat ongeveer gelijk aan 6 flessen wijn van 75 cl. Er is wel één addertje onder het gras: de wijnkalender zou 14 november te koop zijn, maar tot nu toe is dit alleen mogelijk in de Britse filialen van Aldi. Wij kunnen alleen maar hopen dat straks de Aldi’s hier in Nederland deze wijnkalender ook verkopen!

Lees ook: Trek de fles maar open: deze wijnsoort past het beste bij jouw sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Metro | Beeld: Unsplash