OMG! Er komt een reusachtige kerstmarkt naar Amsterdam!

kerstmarkt

Was het maar vast december!

Vanaf 22 december tot en met 1 januari wordt het genieten in Amsterdam! Je kunt er dan namelijk genieten van de Winterparade in de RAI; een gigantische kerstmarkt waar je kunt schaatsen en lekker kunt eten. 

Wij weten al waar we 22 december zijn.

Amsterdam
De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan en wij wachten dan ook met smart totdat december eindelijk is begonnen en wij de kerstboom in de kamer kunnen zetten. Al die lichtjes, de gezelligheid en het lekkere eten; kerst is wat de winter leuker maakt. Wij kunnen ons geluk niet op met al die heerlijke kerstmarkten en waren dan ook enorm enthousiast toen we erachter kwamen dat er ook een mega-kerstmarkt in onze hoofdstad komt te staan!

Gigantisch
In Amsterdam zal de RAI twaalf dagen lang (in- en outdoor) omgetoverd worden tot een waar kerstparadijs! Je kunt er schaatsen op een enorme schaatsbaan die gesitueerd is onder een plafond van lichtjes (leuke tip voor een date!), je kunt in het vijftig meter hoge reuzenrad over Amsterdam heen kijken en je kunt lekker opwarmen in de Winter Wellness met sauna’s en jacuzzi’s. Natuurlijk is er ook een traditionele kerstmarkt waar je lekkere dingen kunt eten en kerstversiering kunt kopen. Blijf je hangen, dan kun je ’s avonds genieten van een groot winterfeest met dj’s en muzikanten.

Lees ook: Leuk: déze films en series kun je in november op Netflix vinden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NSMBL | Beeld: archief