Ginliefhebbers opgelet: Lidl komt nu met twee bijzondere gin-varianten!

gin

In één rechte lijn naar de Lidl straks!

Lidl lijkt de laatste tijd niet te stoppen. Zo versloeg de huismerkwhiskey van de supermarkt vorig jaar alle andere dure whiskeymerken en kwam Heidi Klum onlangs met haar eigen kledinglijn die binnen no-time was uitverkocht in alle Lidl-filialen. Ook nu is het de Lidl weer gelukt om met een bijzonder product op de proppen te komen: rabarber met gember gin én frambozen gin. 

De budgetsupermarkt komt met een nieuw feestelijke drankje op de markt.

Gin
Deze alcoholische versnapering is al enige tijd behoorlijk populair in ons kikkerlandje. De typische smaak van gin komt vanuit het vergiste graanbeslag en de toevoeging van jeneverbessen of sleedoornbessen. De gin blijft van smaak vaak in principe hetzelfde, maar door de verschillende tonic’s en toevoeging van bijvoorbeeld grapefruit of komkommer zijn er inmiddels tal van varianten te bestellen in de kroeg. Maar niet alleen in de kroeg kun je nu een ginnetje bemachtigen, maar ook bij de Lidl!

Rabarber en gember
Lidl speelt erg slim in op deze langaanhoudende trend. En iedereen weet, zodra er een product door de Lidl wordt uitgebracht zal het wel spotgoedkoop zijn. Ook nu blijkt dit weer het geval, want in het drankschap van de Lidl staan binnenkort twee nieuwe pareltjes. De twee verschillende smaken zijn rabarber met gember en framboos gin en zullen rond de €14 per fles gaan kosten. Niet alleen zal het een bijzondere smaakcombinatie maar ook zijn ze roze van kleur, want hè het oog wil ook wat, toch?

Smaak
Volgens Lidl’s drankexpert, Tristan Stephenson, heeft de gin met framboos een heel zoete smaak met heerlijke fruitextracten. Zo kun je de gin volgens hem gewoon drinken of combineren met ijs of Spa rood. De rabarber gember gin kun je heel goed combineren met ginger beer in plaats van met de standaard tonic. Wanneer de gin precies wordt uitgebracht in de Nederlandse Lidl-filialen is nog niet bekend. Maar wij hopen stiekem dat wij tijdens de feestdagen deze feestelijke gin al kunnen proberen. Hou in ieder geval het drankschap van de Lidl de komende tijd goed in de gaten!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: OMG! Er komt een reusachtige kerstmarkt naar Amsterdam!

Bron: &C | Beeld: Huffingtonpost